5:21 p. m.

A veure…

Publicado por Aleix |

Un caixmirià es crema a l'estil bonze per demanar feina

foto_364096_CAS

Sóc jo l'únic que quan llegeix això pensa que hi ha alguna cosa que falla?

Anem a imaginar que el plà brillant del senyor Bashir Ahmad Mir funciona:

Empresari ric que casualment passava per allà: “Oh, un home que es crema viu per buscar feina! El faré gerent del magatzem. Ai no, que s’ha mort”

Empresari ric que casualment passava per allà 2:“Oh, un home que es crema viu per buscar feina! El faré gerent del magatzem. Que? Quantes setmanes diu que estarà de baixa per culpa de les cremades?”

Un plà igual de brillant

Anem a pams. Ja entenc que fotre’s de gana per estar a l’atur et fa pensar tonteries, però en la major part del món, alguna part del cervell s’encarrega d’advertir al pobre desgraciat que calar-se foc al mig del carrer no acaba de ser el mateix que penjar el currículum a Infojobs.

A la India no. Al bressol de la tolerància, la sabiduria i la no-violència kàrmica, els pagesots, per una vegada que es banyen, ho fan en kerosé. I apa, a cremar.

Ruandesos demanen que la ABC avanci la sisena temporada de Lost en un acte multitudinari

Tenint en compte la fascinació de Nachos Canos i similars per la India, no seria estrany que a partir d’ara les celebracions del Barça incloguessin un o dos sacrificis de nounats ofegats a canaletes, o que els càstings d’OT i similars s’omplissin de gent armada amb llençagranades. Encara hi guanyaríem i tot, ves tu per on.

Endogàmia Virtual: Desde el cariño y el respeto.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

a mi infojobs no em dona resultats. em sembla que em tiraré al canal. per buscar feina, és clar. potser al fons hi trobo alguna cosa.

le cuña de bdn dijo...

Aquest mètode "Antorcha Humana" és la millor solució que he vist per fer baixar l'atur. Un bidó d carburant Cepsa i uns bons llumins seria un bon pack a repartir a l'inem.

Anónimo dijo...

Aquí som més civilitzats però tenim un rerefons més bizarro, aquí enviem downies a entregar currículums a en Zapatero.

Subscribe