1:39 p. m.

Una solució vull!

Publicado por Aleix |

Senyora!

Farta de titulars de l’abecé i tertúlies de la Cope que li deixen la nació feta un quadro? Ja no suporta més haver-se de passar caps de setmana sencers discutint sobre l’estatut quan podria estar a la platja gaudint del sol?

Si vostè també té fills d’esquerra republicana sap el que vull dir. Antiestètiques pancartes al balcó, gent que crida, fins i tot algun renec a l’hora de sopar… Tants maldecaps que es podrien evitar si la nació no es trenqués cada tres per quatre...

Doncs no es preocupi més perquè ja està aquí Mundialeitor©! Amb Mundialeitor© digui adéu a les demandes per difamació a intereconomia. Amb Mundialeitor©, petits i grans tornaran a parlar-se i fins i tot alguns s'abraçaran!

Escolti, escolti…

Jo abans feia anuncis que deixaven la nació espanyola per terra, i ara, gracies a Mundialeitor© tots els bars de Salamanca em conviden a solisombras! C.Puyol, usuari de Mundialeitor© des del 2000

Quan anava al camp Nou la gent em deia maricón i filldeputa. Gràcies a Mundialeitor© les iaies em deixen el seient a l’autobús, i els paletes em diuen guapa! S.Ramos, usuari de Mundialeitor© des de 2005

Si amiga! Mundialeitor© és un producte dissenyat per científics Suïssos que compta amb l’aval de tot el món. Barris marginals francesos que cremaven containers i ara només cremen fotos del seleccionador nacional! Nacions amb menys producte interior brut que el meu mitjó esquerra passen les tardes bufant vuvuzelas en comptes d’enderrocar governs! Mundialeitor© és la solució definitiva pels problemes de coagulació nacional. Garantit!

Si no està convençuda, Mundialeitor© ha preparat una cosa molt especial. Compri ara Mundialeitor© i rebi de franc la nostra darrera novetat, Finalissima©, un coagulant tant potent que repara en menys de 24 hores la trencadissa provocada per qualsevol manifestació nacionalista!

Finalissima© elimina totes les portades dedicades a lemes i pancartes reivindicatives i les substitueix per nois alts i forts que corren molt i criden contents!

Digui adéu a la seva fragilitat nacional amb Mundialeitor© i Finalissima©. El que el futbol uneix no ho separa cap Montilla!

Endogàmia Virtual: Über Alles

4 comentarios:

c.e.t.i.n.a. dijo...

I on puc comprar Mundialeitor©? Zapatero dixit

Pansete dijo...

¡Se lo compro por un dólar!

Llesca dijo...

He sentit que si ajuntes 10 Mundialeitors© el cel s'ennuvola, comença a sonar "Que viva España" i apareix espontàniament una emissora d'Intereconomia en alguna localitat catalana. És cert això?

Aleix dijo...

Confirmat, amic llescaire: http://www.periodistadigital.com/periodismo/tv/2010/07/09/espana-barrio-en-cataluna-banderas-puyol-sudafrica-mundial-final.shtml

Subscribe