4:28 p. m.

Sim City, Sin City

Publicado por Aleix |

En un d’aquest països desenvolupats han tingut la brillant idea de crear un canal de noticies fet a base d’animacions estil Sim City, partint de la premissa que, per bé la gent ni llegeix ni entén el que els hi dius, els fa molta gràcia veure ninotets que es mouen i fan ganyotes.

Me lo han puesto a huevo

El canal de Llutuve és la mar d’entretingut. Últimament es dediquen molt a les noticies sobre gent que xuta pilotes animades amb el Pro Evolution, però la joia de la corona son el que en podríem anomenar el Noticias del Mundo 2.0”. Un, dos, tres, responda otra vez:

Sensacionalisme verité

 

Històries d’amor friki en la tercera edat:

 

Patriotes busca Binladens:

I anar fent. De totes maneres, els que triunfen de veritat són, es clar, els de rumors guarrindongos. Aquí n’hi ha un que no puc entendre gaire, però que sembla tenir a veure amb una noia amant dels tatuatges i els caballs:

Ara que ja tenen clar de què estem parlant, anem one step beyond, que dirien aquells. Fins ara la cosa ha anat de gent més o menys anònima però, que passa quan hi incorporem personal més conegut, per exemple, politics. Ah, la cosa millora que és una barbaritat!

obaminator

No sé si és l’Obama provant la nintendo 3D, fent de He-Man, o visitant les oficines de la OCP, però l’Obama és segur. Una mica així a lo Barça Toons, amb una cara de alelao considerable, i és que amics, l’animació d’aquesta colla hi posa molta voluntat però els moviments semblen propis d’una peli de zombies serie Z renderitzada amb un spectrum. 

Uns moviments espasmòdics que van niquelaos per aquest vidrio:

Si amics, Al Gore fent que una massatgista li toqui les parts. Cal veure el video sencer i no perdre detall, la sensació final és semblant a la d’agafar la barbie de ta germana i fer-la copular amb un pequeño pony. Inquietant i fascinant a parts iguals, com un atropellament massiu en una estació de la costa, posem per cas.

Els avançats del NMANews ens ensenyen el futur, així de gratis. Ara que ja podem articular l’Obama, en Gore i en Bin Laden ja no cal inventar-nos les noticies, ens podem inventar fins i tot les proves documentals! S’imaginen el que donaria de sí un canal com aquest recreant lo de Castefa amb captures del Carmaggedon? O un Millet capturant monedes a tota pastilla a lo Sonic?

Informàtics!  El món és ple d’oportunitats mentre us la peleu amb la Carbonero! Renderitzeu un Montilla i a viure!

Endogàmia Virtual: Reportatges en exclusiva des de la green zone intel.lectual

Subscribe