10:54 a. m.

Què fem?

Publicado por Aleix |

Avui al Què Fem? Especial cap de setmana a la presó:

Si tu també ets fan de Celda 211, et proposem una experiència carcerària de primera; un cap de setmana amb totes les despeses pagades a la presó. La Model, Quatre Camins, Can Brians… les millors presons de Catalunya obren les seves portes dissabtes i diumenges a tot aquell que vulgui conèixer una presó des de dins.

Visita les dutxes en hora punta! Fabrica objectes punxeguts al taller! Aprèn l’art del narcotràfic dels mestres! Entraràs fet un mindundi i sortiràs com el kingpin del barri! Una masterclass de primera, a  preu de ganga!

La iniciativa és innovadora fins i tot en el mode d’inscripció: “Tot aquell que vulgui passar un cap de setmana entre reixes haurà de passar el un ritus d’iniciació en el món criminal” explica Bernat Deulofeu, impulsor de la iniciativa.  “Volíem algun cosa senzilla però excitant, per començar a entrar en calor, i hem pensat que el carterisme és perfecte, una activitat 100% urbana, que qualsevol pot practicar de manera senzilla”. 

Assajant al pati de casa

Els candidats hauràn de participar en una petita gincama pels carrers de la ciutat consistent en dues proves: “La primera és d’habilitat cal robar al menys deu carteres. La segona és psicològica, els candidats hauran de convèncer un jutge, fent-se passar per gent perillosa i irrespectuosa amb la llei. Un cop superada aquesta prova ja considerem que el candidat el seu lloc en el món criminal”.

L’enginy dels aspirants serà posat a prova per un equip selecte de jutges

La iniciativa comptarà en breu amb la seva pròpia plana a Facebook i un canal a Youtube on els aspirants podran penjar les seves accions i votar pels millors vídeos. Deulofeu es mostra entusiasmat amb el projecte: “Tant de bo hi pengin persecucions, m’encantes les persecucions”.

Endogàmia Virtual: A robar carteras

Subscribe