10:10 a. m.

Crash

Publicado por Aleix |



Fa uns dies, ho varem veure clar: el futur del capitalisme passa per la personalització de veus en els GPS. Si pots tenir a "el paleto en tu movil" , per què negar el dret a estampar-te gracies a les indicacions d'un Chiquito, un Luis Moya, o un Mariano Ozores?


Mireseñoritahladerecha, oighquepiernasmadremia!

Per desgracia, no estem sols en el desig de democratitzar la mort; els nostres plans de dominació mundial es veuen truncats de manera inesperada per culpa de un engendro anomenat "TomTomPlus" i un hall of fame pa mear y no hechar gota, amics!









Ahí es nada, per 5 eurets de res pots rebre instruccions del mateix Javi Clemente, o fregar-se els baixos en plena ronda de dalt pensant en la Marlene Morreau, això és tenir nivell nivell.

Tot i que la noticia és frapant de mala manera, no tot està perdut. Una visita a les veus en una cosa que anomenen "català" mostra un panorama desèrtic. Però a veure, hem fet un estatut per rebre això? Senyors TomTom, els catalans emprenyats reclamen ja morir sota les ordres de, com a mínim:


Hola, sóc Ramón Madaula, agafa'm la rotonda, xata


A la dreta, ho has entès? No m'obliguis a mirar-te...


Prou! El guia d'aquest cotxe sóc jo! Doni la volta immediatament!


Que menys que reclamar uns mínims! Ja es poden anar posant les piles a can TomTom, o ens veurem obligats a fer-nos les veus nosaltres mateixos i sabreu el que és bo!



Novetat! El pilot suïcida indica les direccions completament a l'inrevés i el situa en contradirecció a la més mínima! Gaudeixi d'una experiència total, esquivant cotxes per l'autopista i fent girs de 180º en trams sense llum!


Dos en un! Arevalo y Javier Bardem es tornen per farfullar instruccions incomprensibles. 100% garantit!


Brutal! Alcaraz detecta quan passa pel País Vasc, conclou que vostè és un proetarra secessionista, comença a insultar-lo i canta l'himne nacional mentre increpa als vianants!


Si es que quan ens hi posem...

Endogàmia Virtual: Fent la primera pela

3 comentarios:

Unknown dijo...

Les bessones de GH podrien fotre la veu en el Tom Tom.

Per fi esdevindria l'apocalipsi que Mad Max va profetitzar.

Questionaire dijo...

O les bessones de l'Arús. Ai, no, que aleshores el TomTom no parlaria...

mrpage dijo...

I Ava Devine amb la boca plena què tal?

Subscribe