5:13 p. m.

Noves oportunitats pel jovent emprenedor

Publicado por Aleix |

Ara que Barcelona s'ha confirmat com la capital de la gaiatut ansiosa de separar-se, cada vegada són menys els col.lectius obligats a reprimir les seves inquietuds vitals. És el bo d'aquest planeta low-cost que tenim, algun Ryanair o un altre et soluciona els sofocos en un plis plas.

Però com sabeu, l'enveja és molt dolenta. Amb prou feines començem a organitzar Love Parades pel Portal de l'Àngel que en alguna part del món ja conspiren per arravatar-nos la portada del EP3. Que no?, mireu, mireu...



Això d'aquí són indis de la Índia. Un país que transmet prosperitat a primera vista, líder de totes les llistes de "el país més guai al que enviar el teu servei d'atenció al client" entre moltes altres taules comparatives i gràfics fets amb el Paint.


Si l'hagués fet amb el Powerpoint la línia rosa li hagués quedat més recta

La Índia, ja ho sabeu de les vegades que ens n'ha parlat en Pellicer, està així-així amb la Xina, al capdavant del progrés econòmic, social i mira que un dia no sigui el cultural també (no, El Guateque no compta). Una país que, dia sí, dia també, ens recorda que compta amb milions, què dic milions!, milions de milions d'indianets fets uns cracks del World of Warcraft, capaços d'arreglar en cinc minuts l'ordinador de sa mare que no imprimeix bé. Senyal inequívoca de prosperitat, amics!


Ha! Has caigut en la meva avinguda plena d'hotels, el deixaré pelat com una rata!

Però es veu que els indis de la Índia no en tenen prou. Disposats al que calgui per cimentar la seva empenta global, han donat un cop mortal de necessitat als barcelonins. Si nosaltres autoritzem que dos tios peluts es casin, ells autoritzen la boda d'un home i el seu gos. Con un par.

P. Selvakumar estaba maldito. O eso le dijo su astrólogo. Cuando tenía 18 años, apedreó a una pareja de perros mientras se apareaban, los mató y colgó sus cadáveres de un árbol. Poco después, se le paralizaron las manos y las piernas y se quedó sordo de un oído.Los médicos no supieron darle una explicación. El adivino atribuyó su mala suerte a una maldición perruna. Un hechizo que sólo se desharía si se casaba con una perra.

Según el Hindustan Times, la perra intentó escaparse de la boda, aunque las mujeres del pueblo consiguieron llevarla hasta el altar.
.
La núvia, visiblement emocionada, no se'n sap avenir

Quin ultratge! Tants anys fomentant el civisme democràtic, fent-nos un fart d'anar en bici a tot arreu, i ara aquests Apus ens pasen la mà per la cara! I a sobre amb un animal, amb la de d'associacions antitaurines que tenim. No, si a aquest pas la temporada hotelera vinent ens haurem de menjar els mocs. Que farem amb la comanda de Paelladors que teníem encarregada?

Hereu, ajuda'ns!


Doncs si els indis fan casaments amb animals...
Nosaltres farem casaments amb animals del mateix sexe!
I amb bisexuals! I operats, ni que sigui a mitges!


Ha! Què, us heu quedat amb un pam de nas, eh, indiots? Us pensàveu, que podríeu ser més tolerants que l'Hereu? ja us està bé!

Endogàmia Virtual: Tercermundistes com ningú

2 comentarios:

mrpage dijo...

És més, l'Hereu permetrà als animals anar despullats per el carrer. Toma!

Per cert, darrere l'Hereu hi ha en Sazatornil a punt de fer una capcinada.

set sota zero dijo...

Proposo fer una cassolada per protestar contra aquest intent de treure'ns el títol de ciutat més tolerant i sostenible.

Subscribe