7:13 p. m.

Tots som superherois

Publicado por Aleix |


Fa no massa, Els Altres eren Guays; ja t’ho podies fer com volguessis, que Els Altres sempre eren millors. Tu sabies fer varies tombarelles seguides? Un Altre sabia fer-les sense posar les mans al terra? Havies dominat l’art ancià de fer micro-xuletes en trossos de paper ridículs ? Un Altre les feia a base de micro-cirurgia en els bolis. Eres capaç de parlar i eructar al mateix temps ? Un Altre et cantava la Marsellesa en cinc idiomes. Era l’ordre natural de les coses; tu estaves assota perquè ells estaven damunt.

Vist el panorama, no es estrany que aquells feliços 90s fossin un caldo de cultiu perfecte per a la gran figura de la dècada: El Loser. No insistirem en el tema. Tot aquest blog es un monument gegant al Loser (començant pels losers que l’escriuen). Però tot té un fí, i el losarisme està arribant a la seva.

Indicis? L’alarmant aparició del concepte “friki” en els llocs més insospitats. Saps cantar la marxa imperial en coreà? Ets un friki. Tot el teu vestuari es composa de samarretes negres? Friki. Passes més temps llegint blogs que interactuant amb éssers vius? Frili del copón.

I això perquè? Fa quatre dies, qualsevol d’aquestes mostres d’habilitat social = 0 haguessin merescut un sonor ”Loser!”, i ara, en canvi, es mereixen respostes tipus “però que friki que ets”. Ein? M’he perdut algo?
Pues resulta que si. Resulta que, a base de repetir-ho, la puta frase del Warhol i el quart d’hora ha acabat per imposar-se, i ara Tots Som Guays. Un altre brillant victòria de la Democràcia tm, aquesta segons la qual Tots Som Especials Encara Que Sigui A Base de Saber en Quin Capitol La Clara Va Aixecar-se de la Cadira de Rodes (resposta : ni puta idea).

A partir d’aquí, la cosa només podria anar a pitjor. Perquè a la que Tots Som Guays, Els Altres Son Més Guays Que Nosaltres. Però no pot ser, perquè Tots Som Guays, no? Pues no. Resulta que el del boli bic segueix sent el millot, i ara es dedica a saltar pels terrats de París mentre escolta Nu-Jazz en el seu Ipod. I tu aquí, parlant de paraplejiques bidimensionals. Digue-ho… Loser !

Bueno, bueno… no ens posem així, que tot té solució… Mira, veus aquesta web? Doncs l’únic que has de fer es anar-hi i comprar-te el triple dvd on ensenyen pas a pas com ser El Putu Amo. Et molaria fer idiotades amb la bici? Cap problema. Des que vas veure El Golpe estàs convençut que els jugadors de cartes se les emporten totes? Tot controlat.

The book of cool. Tots Tornem a Ser Guays. I tu no.

5 comentarios:

Pansete dijo...

Mmmm... Doncs jo sé treure'm les pilotetes del cul amb el dit petit del peu esquerre. Potser sóc cool i jo no ho sabia?

Pansete dijo...

I parlant de Losers. Heu de veure, si no ho heu fet encara, "Alta fidelidad". Sí, sé que és difícil de trobar... però ningú va dir mai que això fos fàcil, amics! Ja que parlem de losers doncs és una peli com molt addient.

Siempre perdiendo,
Pansete

PS: per cert, amo i senyor de les tenebres, per quan una ressenya comentada de Sin City? Il·lumina'ns amb la teva ment preclara i una bombeta de 45.

Aleix dijo...

He llegit Alta Fidelidad en versió llibre i si, és molt loser (i bastant bò dins de lo suyo).
Vull dir que és molt "friki", es clar...

Lo de Sin City, per quan la vegi (si sóc un ésser trist, no em diguis que et vé per sorpresa). Ara que, al pas que vaig , em sembla que faré la critica igual sense veure-la. Ja veuràs que bé que ens ho passarem!

Dr. Bermúdez dijo...

"Mediocres de la Terra, uni-vos i la vostra condició desapareixerà en la insondable grisor de la normalitat" va dir el savi. I els homes i dones que sabien que mai serien ningú i que els seus noms desapareixerien amb la seva ridícula existència, van obrir els seus ordinadors i crearen bloggs i ciber-fanzines, es filmaren mentre follaven amb les seves parelles i es fotografiaren mentre cagaven, i el cel s'obri i una pluja de merda cobrí la Terra. I enmig del fems, cel.lebraren la vinguda del regne dels insignificants.

San Bonifaci d'Abdera
Llibre del Esdeveniments Absurds, 38.9

Pansete dijo...

Amen, germà... Amen.

Subscribe