1:56 p. m.

Debat obert

Publicado por Aleix |

És Monica Belucci una peggy?

 

 

 

 

Peggys Virtuals: Brave new world

5 comentarios:

Pansete dijo...

Peggy? Miri, doncs no ho sé i, de fet, tampoc m'importa porque anda que no me la trajinaba yo ni ná ni que fuera en el suelo de una pocilga retozando cuales cochinos-jabalíes. He dicho. Oink!

Aleix dijo...

Alguna cosa em diu que aquest remake destaparà el millor de nosaltres mateixos!
Ja que hi som, la mamma Belucci segueix tenint varies dotzenes de polvos, però s'està aporquinant a un velocitat preocupant.
Serà veritat que deixar passar un bulto de 3 kg entre les cames passa factura?

PS: No es queixaran, que els he deixat la resposta a huevo...

ed dijo...

Argh...jo aquesta la retiraria una mica de l'escena peggyense ja. Tota mamella té una època de glòria abans de la seva inevitable caiguda. Monica, sin Photoshop eres un Gollum con tetas. Em sap greu, tot són opinions i respecto les vostres perfectament però ja se sap, sobre gustos nosequè, que deia un. Un dia ja us explicaré les fantasies d'un amic meu amb la Júlia Otero que us posaran els pèls púbics de punta.

ed dijo...

A veure, jo sé que vosaltres voldrieu treballar en el sector làctic amb ella, no?:
http://www.perfectpeople.net/photo-picture-image-media/Monica-Bellucci-1000x1322-119kb-media-129-media-117308-1183311302.jpg
Però en tot cas, heu de saber que aquesta dona és així quan surt de casa sense el filtro "enguapecer-quitararrugasypatasdegallo-endurecerlascarnes":
http://www.dirtyrottenwhore.com/wp-content/uploads/whores/monica_bellucci/monica_bellucci_shoot_em_up/monica_bellucci_shoot_em_up_2.jpg
Però en tot cas, que ningú us tregui la il·lusió, xavalotes. Oju on apunteu!
http://www.fotosdefamosas.com.br/Celebrities/Monica-Bellucci/Monica-Bellucci-59.JPG

Aleix dijo...

Aporquinada si, porquinota també. Bé, ningú es perfecte...

Subscribe