2:41 p. m.

El Perfum

Publicado por Aleix |

Ja ho anticipàvem, i aquí està; en rigorosa exclusiva per a tot el món, la cata de Vulva by Nomepuedocreer:


Videoreview de VULVA Original por NoPuedoCreer.com from npc on Vimeo.

Que maco... Quin detall lo de la postal, perfecte per regalar el dia de la mare. Es gracies a petites coses com aquesta que una gran marca es distingeix de la resta.


Ella ho tenia clar

Ella també


Per desgracia, els visionaris sempre ho passen malament en el seu temps

Endogàmia Virtual: Oui, se moi

9:59 a. m.

Spectacular! Spectacular!

Publicado por Aleix |



Endogàmia Virtual: Díos los cría y ellos se juntan

4:47 p. m.

Ciao, bambini

Publicado por Aleix |

Aquesta setmana tothom va parlant d'en Ledger, però a mi m'ha tocat més la fibra sensible aquesta altra mort:

Mor Jaume Sorribas, l'Encarregat de 'Filiprim' i un dels fundadors d'Els Joglars
L'actor Jaume Sorribas, membre del grup fundador d'Els Joglars, va morir ahir a la nit a Barcelona a l'edat de 59 anys, segons ha informat avui l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC). Un dels seus papers més recordats és el de l'Encarregat del programa de televisió Filiprim.

Sorribas va morir ahir a la nit després d'una llarga malaltia en un centre hospitalari, i els seus amics i familiars li oferiran avui el seu últim adéu al tanatori de les Corts. El funeral de l'actor se celebrarà al mateix tanatori demà, divendres, a les 15.30 hores
.



No voldria convertir això en un d'aquells odiosos articles sobre "que bonic era tot quan érem nens i no teníem cap consciencia del món", però amics, em toca més els ous que la palmi de llarga malaltia un home que semblava un bon paio, que no que la palmi un pajaro passat de pastillotes. Snif

Parlant de l'ex-cowboy preferit de Chueca, (a qui, per cert, li han dedicat un pack "espelmetes+ foto" a lo Lady Di en plè centre de la plaça catalunya)  atenció a la foto que ve tot seguit (cortesia del mític Oswaldo, ja tardeu a visitar-ne el blog)


Coincideixo amb Oswaldo, el millor son els dos de darrera

A les poques hores de palmar, va un paio i li demana de firmar una foto del Joker! Quin crack!

Marxem amb aquesta pregunta: Quanta estona va passar entre que veu rebre la noticia de la mort d'en Ledger i que us en van fer la primera broma? Hores? Minuts? Les dues coses van passar al mateix temps? Què té aquest paio que tothom se'n enfot del seu cadàver?

Endogàmia Virtual: Nadie se acordará de nosotras cuando hayamos muerto

12:36 p. m.

En Laponia hace frio...

Publicado por Aleix |

Y en Siberia ni te cuento, temperatura mitjana anual 0º, amics.
Igual per això, els alemanys, que són un catxondos, han decidit enviar un garrulo reincident any i mig a Siberia.

Cada vez que Kurt, un joven alemán de 16 años, se siente agobiado por los efectos de la digestión tiene que caminar sobre la nieve y dirigirse a una caseta de madera que él mismo construyó para hacer sus necesidades. Cuando desea lavarse debe acudir a un pozo situado a doscientos metros para buscar agua y si se olvida de cortar leña su cabaña se convierte en una nevera. Vive desde junio en Sedelnikovo, una remota aldea de Siberia, donde actualmente la temperatura es de -30 grados.
A
llí decidieron enviarle las autoridades sociales de la ciudad de
Giessen, en el estado de Hesse. Kurt, culpable de múltiples actos de
vandalismo, busca su reeducación en la estepa, un medio hostil donde no
existe ni la televisión ni Internet, sus 'otras' pasiones.

En Kurt, anant a comprar pa

Per algun motiu desconegut, tot una serie de persones no han acabat d'entendre el verdader esperit de la gincama, convenientment explicada per el responsable de serveis socials de la zona «Tampoco se trata de un castigo, sino de una experiencia educativa. Nos
ha dicho que, por primera vez en muchos años, se siente a gusto con lo
que hace y si fuera por él, se quedaría más tiempo»


Putin, en plena experiència educativa

Doncs es clar que si! Algú em pot dir que té de dolent passar una temporadeta al camp? Aire fresc i ben oxigenat, vistes inigualables, temps per un mateix... Des de fa segles, les ments brillants de cada generació han recorregut a l'auto-exili rupestre per escriure novelots, composar simfonies i sortir en programes de la tele. Aquests alemanys que es queixen no deuen haver vist La Masia de 1907, ni Caçadors de Bolets, ni Vacaciones en el Mar, i així anem, liant-la en comptes d'anar-se'n ells també a Sibèria a gaudir de places de parking il·limitades.



Jo no veig que ningú es queixi...

Ara, el que no entenc és el que diuen a El Periodico:
Fonts locals defensen la decisió, assegurant que l'elecció de Sibèria
no és cap càstig. "També hauria pogut ser enviat a Grècia".

Potser ho diuen perquè també és un ambient molt bucòlic

No sé, jo em quedo amb Sibèria, a casa sempre hem sigut més aviat clàssics. Es clar que la Grècia clàssica també era rica en experiències formatives...


O sigui que ets un nen dolent... Ai, dolentot...

Endogàmia Virtual: Una guerra hauríeu de passar...

11:27 a. m.

El somni de la raó produeix calvos curts de vista

Publicado por Aleix |

Així que em trobava jo, tan panxo pel carrer, quan de cop veig una imatge que em desconcerta:


El primer que em va passar pel cap va ser "Qui és aquest paio amb barba, i a qui em recorda?". si amics, les drogues són molt dolentes, però mireu-vos la foto des d'una certa distància i (si el vostre cervell està tan castigat com el meu) jurareu que en Duran porta barba blanca.

Un cop mestre de l'equip convergent, que aprofitant les festes nadalenques lliga "lo pelat de Sant Cugat" amb el Rei Melcior? Perhaps, que dirien a Vallfogona. A mi en canvi em ve a la ment...

"Les pijas aburrides vieneses poden anar al catre amb rompetechos ratolins de biblioteca. I això és possible"

Si no de què aquesta falsa barba, eh? No li doneu més voltes, tinc raó i punt.

De totes maneres, aquest Duran i Freud ja pot aprofitar el temps, a la que els d'Esquerra vegin els posters, la xerrameca psicoanalítica de CiU se les haurà de veure amb la força de la natura definitiva:


Mata-divinitats i catalanistes, com tu

Ja m'ho deia ma mare, "tant llegir i tant poc treballar"


Endogàmia Virtual: La veritat (construïda discursivament a través de les categories pre-establertes per els sistemes socio-culturals imperants) és allà fora.

3:13 p. m.

Las blancas no saben meter(se)la

Publicado por Aleix |

The Alexyss K Tylor Show:



Per que veure la versió "black trash" de la Regina Do Santos parlant d'àngels i dimonis mentre juga amb dues polles negres mida XXL és el millor que ens pot passar en tot el dia.

Endogàmia Virtual: Respectuosos les creences alternatives

3:59 p. m.

El club de les castanyes

Publicado por Aleix |

http://blog.abusemagazine.com/wp-content/uploads/concursante.jpg

Ara que ja tinc un ordinador del primer món em dedicaré a recuperar totes les pelicules que han acabat en la categoria "no prou bones per pagar un duro, però prou interessants per veure-les de totes maneres". La primera, aquesta. I mira, havia encertat. Concursante és l'equivalent a la Tour Eiffel: no pots anar a París i no veure-la, però la puta gràcia que et fa un cop ets dalt.



Per una vegada, el teaser no enganya: Concursante es Fight Club dirigida per un gallego. Muntatge a lo "corta-y-pega", reflexions pseudo profundes sobre lo mala que està la vida, i una mena d'incitació post-comunista/ post-postmoderna a la dissidència. Vamos, que una vegada més el cine apañó practica el noble art de ser l'ultim en entendre l'acudit.

http://13monos.files.wordpress.com/2007/10/rec.jpg
Un parell d'exemples a l'atzar d'això que acabem de dir


És una mica com la versió turca de la Guerra de las Galaxias. Si vius aïllat del món servint tes i venent moquetes et deu semblar la hòstia de moderna, però a poc que tinguis un videoclub a ma se't cau la cara de vergonya.



La petita diferencia entre FC i aquesta és que la cinta d'en Fincher parteix d'una bona novel·la, mentre això sembla escrit en el chill-out de Porto Alegre. El pobre Sbaraglia s'ho curra amb ganes, però amics, d'on no n'hi ha no en raja per molts confetis que gastis.

Concursante dura 90 minuts escassos, però la peli diu tot el que volia dir en els primers 15. La resta és un compendi de situacions progressivament més forçades, amanides amb una galeria de personatges caricaturescos a matar: la novia curta i puta, l'amic subnormal, la jefa mal follada, el sabio de hortaleza...

http://www.elblogsalmon.com/images/2007/04/concursante.jpg
Como vuelvas a decir "raúl selección" te enteras chaval

Mira que es podrien haver fet coses, i mira que se'n fan poques. A saber:
  • La novia no surt en boles ni un moment. Ni se li veuen les tetes de casualitat
  • L'amic no pren drogues ni va de putes
  • La jefa no cau escales avall amb la cadira de rodes
  • El Luis Aragonés de les finances no escolta Joaquín Sabina
En definitiva, que se'ns nega tot el bo del cinema castís, i en canvi, hem d'escoltar "fundamentos de la teoria ecónomica preindustrial" a ritme d'electrorock.




  http://www.recdecine.com/estrenoscine/concursante_01.jpg
El Tyler Durden de Buenos Aires en un comprensible lament

Si, si, al costat de les del Garci això és Matrix, ja ho sé. Jo també volia sortir content del flim, però no hi ha manera. Ni és prou dolenta per ser kitch, ni prou digna per redimir-la. Propera parada: A Scanner Darkly. Ai que patirem...

Endogàmia Virtual: Dünyayı Kurtaran Adam

3:21 p. m.

Semblances remarcables (once again)

Publicado por Pansete |

Ah... Quant de temps sense escriure a Endogàmia... Ja sé que no em troben a faltar però els ben juro que m'agradaria escriure més del que escric. Però la vida del gandul té aquestes coses, amics. És el que hi ha.

No voldria passar aquesta oportunitat sense desitjar-los un bon any a tots vostés, si és que encara queda algú que ens visita de tant en tant. Si és el cas, per altra banda, m'agradaria proposar-los un nou joc que es diu "descobreix al/s fill/s de puta impostor/s".

¿Seré yo, maestro? ¿Seré yo?


I am the walrus and you are the fish.


Invierta en bonos del tesoro, amigo.

Per si teniu algun dubte, heus ací una pista:



Endogàmia Virtual: nans a espatlles de gegants.

Subscribe