4:47 p. m.

Ciao, bambini

Publicado por Aleix |

Aquesta setmana tothom va parlant d'en Ledger, però a mi m'ha tocat més la fibra sensible aquesta altra mort:

Mor Jaume Sorribas, l'Encarregat de 'Filiprim' i un dels fundadors d'Els Joglars
L'actor Jaume Sorribas, membre del grup fundador d'Els Joglars, va morir ahir a la nit a Barcelona a l'edat de 59 anys, segons ha informat avui l'Associació d'Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC). Un dels seus papers més recordats és el de l'Encarregat del programa de televisió Filiprim.

Sorribas va morir ahir a la nit després d'una llarga malaltia en un centre hospitalari, i els seus amics i familiars li oferiran avui el seu últim adéu al tanatori de les Corts. El funeral de l'actor se celebrarà al mateix tanatori demà, divendres, a les 15.30 hores
.



No voldria convertir això en un d'aquells odiosos articles sobre "que bonic era tot quan érem nens i no teníem cap consciencia del món", però amics, em toca més els ous que la palmi de llarga malaltia un home que semblava un bon paio, que no que la palmi un pajaro passat de pastillotes. Snif

Parlant de l'ex-cowboy preferit de Chueca, (a qui, per cert, li han dedicat un pack "espelmetes+ foto" a lo Lady Di en plè centre de la plaça catalunya)  atenció a la foto que ve tot seguit (cortesia del mític Oswaldo, ja tardeu a visitar-ne el blog)


Coincideixo amb Oswaldo, el millor son els dos de darrera

A les poques hores de palmar, va un paio i li demana de firmar una foto del Joker! Quin crack!

Marxem amb aquesta pregunta: Quanta estona va passar entre que veu rebre la noticia de la mort d'en Ledger i que us en van fer la primera broma? Hores? Minuts? Les dues coses van passar al mateix temps? Què té aquest paio que tothom se'n enfot del seu cadàver?

Endogàmia Virtual: Nadie se acordará de nosotras cuando hayamos muerto

3 comentarios:

mrpage dijo...

Sense cap mena de dubte, Jaume Sorribas ha tancat definitivament la paradeta.

Amb comentaris com aquests m'estic guanyant el cel.

Aleix dijo...

Pensi sr.Enfadat (o molt Concentrat, també podria ser) que aquest blog s'ha creat amb l'únic propòsit d'escriure acudits de bar de carretera i/o carents de tot respecte per l'especie humana.

No es senti malament home, ell ja no pot llegir-ho...

Unknown dijo...

Que en pau descansi. Ha arribat l'hora del cometa Halley.

Subscribe