12:22 p. m.

Endogamia goes global

Publicado por Aleix |

Es ben sabut que el nostre ego es massa gran per contenir-se en aquesta simple paraula de tres lletres. De la mateixa manera, la nostra vocació de servei i, que collons!, el nostre compromís amb la societat, tampoc es fixa en fronteres ni límits autoimposats.

Per això, Endogàmia comença el seu periple per la Wikipedia, la Champions de la web. De moment es tan sols uns humil contribució que a les 8 hores ja es troba en perill de desaparèixer, però es que no ens en podíem estar...

El tema?


Sí, són ells

Preneu-ne i gaudiu-ne, que em temo que durarà quatre dies...

Endogàmia Virtual: The world is not enough

PD. La cosa, com ja era d'esperar, ha passat a millor vida en un temps record, 4 dies. Més o menys lo que la Grama a les competicions europees. Igual que els de SantaCo, Endogamia té una moral de ferro. Permanescan atentos a sus pantallas!

11 comentarios:

Pansete dijo...

Aleix, què gran és vostè. La Wikipedia no és moco de pavo, no: és esputo de gallina.

mrpage dijo...

Uala. Falta referenciar que també es poden anomenar: "piesnegros".

set sota zero dijo...

Boníssim!

Anónimo dijo...

Què bons, els exemples! Tàrrega i la Festa del PC de Madrid! Doy fe!!! Aquest paio està molt ben documentat!
Mort al costrosos, no hi ha gent més gilipollas, egoista, falsa y filladeputa.
Sus putos bongos no em van deixar dormir ni a Tàrrega ni a Madird, on un dia vaig decidir no anar mai més per no trobar-me'ls.
Per cert, perroflauta era també un grup de música extremeny, que, malgrat els orígens, era molt interessant.

Aleix dijo...

Em fa molt feliç que trobeu a faltar informació, tenint en compte que can Wiki existeix per a que altres usuaris puguin afegir-ne

Aleix dijo...

Ja que hi som, si algú es capaç de trobar una foto d'aquests xicots que pugui passar els ferotges controls de la web de marres té una plaça de parking reservada al cel

Unknown dijo...

Aquí els trobarà fruint d'uns moments d'esplai:Oci perroflautesc.

Sé que tenen més definicions. Endavant!

Kesoytiza dijo...

Ai ves, jo sempre els havia anomenat Krusties.

Monsieur Aleix, la seva aportació a la viqui (Larraz) és magistral. Només trobo a faltar un cometari sobre els noms dels quissos: Jaco, China, Chute... és a dir, jerga ionqui. Apart, pel que fa als tracte a les seves mascotes els krusties passen de l'amor més absolut a la tortura cruel en dos segons. Potser són bipolars..

mrpage dijo...

"Em fa molt feliç que trobeu a faltar informació, tenint en compte que can Wiki existeix per a que altres usuaris puguin afegir-ne"

Despres del toc d'atenció rebut, he passat a editar i afegir l'altre nom que el mestre formatgeiguix ens ha regalat: Krusties.

No tornarà a passar. Sujuru.

Aleix dijo...

Bon minyó, bon minyó...

mrpage dijo...

Ja no hi és.

RIP.

Subscribe