1:00 p. m.

Redecora tu cama de cartones

Publicado por Aleix |

Qual Tyler Durden de Baviera, els alemanys han dut una mica més enllà el mític concepte de redecorar la vida de groc i blau:

From Munich in the south to Kiel in the north, Ikea is increasingly turning into a welfare center for pensioners, young moms, low-earners and the unemployed

Si amics, Ikea es una delegació dels serveis d’acollida. Que els pares aprofitin el servei gratuit de cangur per deixar els nens entre pilotes de coloraines mentre van a fer-se la permanent, es algo trist, però que es veia a venir. A mi el que m’encanta és el següent paragraf , tot un exemple de com el concepte 90s del Loser ha pasat definitivament a millor vida (si, és el monotema d’aquesta setmana. Paciencia que ja s’acaba):

Many low-earners prefer eating in the familiar atmosphere of this temple to consumption to standing in line at the soup kitchen. Indeed, the stigma of poverty is hidden behind the company's cheap and cheerful designs. (…)Many people feel that they belong when they mingle among well-off customers -- even if all they can afford is a hot dog.

Genial! Homeless, arruinats, parats terminals… tots a Ikea! La sopa infecta en menjadors municipals és tan poc chic… on vas a comparar-la amb tot un “canapé de gambas” per 2,5€, o un mític “perrito caliente + refresco” per 1€? Nada, nada, quita, quita…

Els homeless s’han tornat uns fashion victims.

Via Seattle PI, via Agenda Inc

1 comentarios:

Pansete dijo...

Déu meu... I quantes vegades no m'he vist jo mateix així: tot paladejant un magnífic frankfurt d'Ikea tot pensant "mmm... què bo! I per menys d'un euro!"? Però aquí ja no parlem dels mileuristes com nosaltres (sí, ho sabeu, amigos de lo ascuro: una altra mena de nova pobresa). Aquí ja estem parlant de la pobresa de caixer de Caixa del Penedès (ergo, caixer + cartó d'Avi Miquel).

Mare meva... com ens haurem de veure...
Però mentrestant, divertim-nos fins morir. Yepa, yepa!! JA, JA, JA!! Vols una pantalla de plasma de 2000 euros? I un iPod per 450? No prefereixes potser un projector de home cinema??? I per què no tenir-ho tot? Al cap i a la fi, tot és a còmodes plaços!! I amb la nova targeta de caixa de Catalunya... compres avui i podràs pagar-ho la setmana que ve (sí, i heu vist l'anunci: la targeta 7). O sigui que... Juerga! Jolgorio! Fiesta!!! Subidón, subidón!!!!

Subscribe