12:24 p. m.

Egos oficialment desbocats

Publicado por Aleix |

Aquest blog sempre ha tingut el mirameliquisme com a bandera, així doncs, com deixar passar una oportunitat tant bona com aquesta?

EgoSurf s'encarrega de rastrejar els principals buscadors per assignar punts d'ego a la persona/ el blog que vulguis. Ja us anticipo que no hem quedat enstre els millors..

Tot i així, el nostre Dottore ha sumat un bonic total de punts:



Encara que el winner absolut és Maese Pansete, que suma per duplicat!!


L'Irra i un servidor ens hem quedat en un 0 patatero made in Loserlandia D.F. Què? Voleu més motivació per escriure maleits vagos?

2 comentarios:

Pansete dijo...

And making and spectacular entrance... here is the winner, pedazosdemieeeerda!!!! (Qui va dir mai que l'esport fos companyonia i bonrollisme?). No, ara en serio, però què significa això? Que la gent, (ha, ha, ha!) ens llegeix i tot?

Aleix dijo...

Bueno, hi ha un individu que ens té linkats a través de Del.ici.ous (mai sé on van el punts) i ens defineix com un "blog estripat". L'entenc, jo també estriparia el que hi ha escrit aqui...

De totes maneres, tranquils; aquesta puntuació va de lo facil de trobar que ets, no de quanta gent s'ho mira. El que em recorda que hauria de fer una segona part del meu gran analisis sobre l'audiència del blog...

Subscribe