11:24 a. m.

Com carregar-se un matrimoni en 15 minuts

Publicado por Aleix |

En aquest món en el que els soldats s'entrenen per la guerra amb simuladors de combat, s'apren a conduir amb el Gran Turismo i els petits morlocks aprenen el que significa viure en societat amb els Sims, el videojoc s'ha convertit en una mena de Libro Gordo de Petete global, on entrenar-se per qualsevol cosa (o directament passar de tot i fotre el camp d'aquest planeta).

En aquesta tònica, Façade, una especie de "simulador de mediadors matrimonials"; el joc comença obrint la potrta de la casa on un matrimoni t'ha convidat a sopar per celebrar el seu desè aniversari, i a partir d'aqui tu mateix. La cosa pinta chunga des del primer moment i està clar que hi ha un clima de mal rollo generalitzat. Tu, com amic seu, pots escollir el que fas, i la parella reacciona d'acord amb el seu programa d'inteligència artificial durant els 15 minuts que dura la cosa. Aprèn Hipocresia Avançada elogiant el bon gust d'ella per decorar! Desenvolupa habilitats indescriptibles en el noble art d'escaquejar-te abans que et toqui el rebre!



El trasto no para de guanyar premis, i tot déu afirma que es un creament entre Qui té por de Virginia Woolf i GrandThef Auto.
Ara ja sabeu, quan us enganxin jugant a les tantes, sempre podreu dir allò de "perdona, però es que la Grace i en Trip estan en un moment molt delicat i necessiten la meva ajuda". Un minipunto per l'equip dels homes sensibles i compromesos amb el seu temps!

Subscribe