3:33 p. m.

Guia ràpida per a protestar nivell usuari

Publicado por Aleix |

De veritat que no ens volem fer pesats, però des de fa tres anys que no hi ha altra tema de conversa que A) la crisi, B) el barça i C) les manifestacions de la gent.

D'acord, hi ha ha una opció D

Així que avui tornarem a parlar del mateix de sempre, però amb un matís: tetes.

Míta-les

Sembla la fira eròtica de l'hospitalet però és part de la mani-amb-ball-de-bastons de l'altre día al voltant del congrés dels diputats, i em va perfecte per parlar d'un tema que vaig veure a la mani-sense-ball-de-bastons de l'onze de setembre. Veureu, jo en dic el Principi de les Ties Bones:

En una manifestació, a major concentració de ties bones per metre quadrat, menor probabilitat d'hosties i major probabilitat d'efecte sobre la politica.

O sigui, si voleu que el govern us faci cas, més d'això:




I menys d'això:





Exempli gratia, la mani que ha transformat CiU en Bildu:





L'any 1988 un estudi va establir que les advocades atractives persuadeixen més a jutges i jurats populars, i un altre del 2006 va relacionar l'atractiu físic de les mestres amb la seva capacitat de transmetre continguts acadèmics. Fins aquí el que en podríem dir "ciència de barra de bar", o sigui, descobriments que tots tenim com a part del nostre sentit comú a poc que hi pensem una mica.

Aquest estudi de la Universitat de Verona va una mica més enllà i relaciona atractiu físic amb notes acadèmiques, fins i tot en exàmens per escrit, però encara som en un terreny massa individualista, on només es té en compte la productivitat de la persona en sí i no l'efecte en els demés.
La cosa es posa molt més interessant amb la publicació l'any 2003 de l'estudi de la Universitat de Harvard, Why Beauty Matters, on s'estableix que:

  • El 20% de la diferència salarial entre gent atractiva i més normaleta s'explica per la autoconfiança dels primers a l'hora de demanar un millor sou.
  • El 30% de la diferència s'explica per l'estereotip que associa bellesa i rendiment.

    Però, atenció:
  • El 50% de la diferència salarial s'explica per les millors capacitats de comunicació i interacció social de la gent atractiva, que augmenta el seu valor com a treballadors quan interactuen amb els demés.
Dit d'un altre manera, la gent atractiva té un efecte positiu directe sobre la resta. Si mai heu compartit feina amb una tia bona ja sabeu del que parlo: les altres dones volen treure'ls els ulls, però tots els tios es transformen en gentlemen de primera, arriben a l'hora, son cortesos i hasta semblen millors persones. No cal que se la tirin, ni que somïin en fer-ho, la sola presència d'una tia bona activa una mena d'instint primari que intenta impressionar-la, i que de pas millora l'ambient laboral que t'hi cagues.

Bé, doncs ara multiplica això unes quantes vegades i tindràs el PTB a ple rendiment: La presència de ties bones fa dels manifestants persones encantadores, simpàtiques i incapaces de liar-se a trompassos amb la poli, el que genera la imatge d'una manifestació modèlica de gent com cal, que a la seva vegada s'interpreta com a vots potencials per a la formació que s'espavili abans. La presència massiva de ties lletges, en canvi, deixa suelta la mala llet intrínseca dels manifestants, multiplica el potencial d'enfrontaments, facilita que la cosa acabi com el rosari de l'aurora i converteix a la gent en chusma antisistema que no votaria un partit majoritari ni borratxos.


Recordeu la cara d'il.lusió de la majoria l'onze de setembre? Era ben bé la mateixa que tindrien si haguessin entrat d'amagatotis al vestuari de les animadores a Porky's II

El canvi polític i social serà tetut o no serà.

Endogàmia Virtual: Ben a prop de les dones des de 2005

2 comentarios:

Madafaka dijo...

A aquesta tendència Tetes = Menys_liada_parda cal contraposar una tendència diferent. Si bé en un curro els mascles hem de ser el màxim d'eficients i "gentlemen" per impressionar una tia, en segons quina manifestació la forma d'impressionar les tetes és a través de tot el contrari. En ambients bastant d'esquerres i en les respectives manifestacions, els mascles es barallen per ser el més antisistema davant de les ties. Amb lo qual, segons de quina manifestació parlem, la dinàmica canvia així com l'impacte que generen ties bones. Per altra banda, l'impacte d'una manifestació no necessàriament es mesura per l seva bondat i bon tracte amb els antiavalots. De vegades per tot el contrari.

Josep dijo...

O jo no estic tan bo com em pense, o açò no rutlla bé.

Subscribe