6:47 p. m.

Bon cop de click

Publicado por Aleix |

Atureu-me si ja ho heu sentit abans. Un està la mar de bé perdent el temps pels internets quan rep un correu de la sogra amb un titol estil "URGENT!!!! VOTA AQUÍ PER X!!!" on X= salvar la pàtria, salvar la llengua, salvar gent pobra, salvar valencianets que volen veure en Son Goku, o tots alhora.
Minuts després, el mateix missatge apareix al feisbuk de ta germana, el tuiter de dues o tres companyes de feina i al tuenti d'aquella que vas trobar l'altre dia al Meetic.


La cosa de l'activisme digital fa temps que va, però el sector indepe-progre (per entendre'ns, els que no són de CiU) li ha agafat un carinyo especial. Vamos, que no el deixen anar ni a patades, els fills de puta. Que si vota al Gran Debate, que si vota a El País, que si fes-li like al putu keep calm, que si dóna suport a dos o tres campanyes de change.org... el catalanet es lleva día sí, día també amb avisos tremebunds sobre la supervivència de tot el que l'envolta que ni l'Iker Jímenez en el programa de l'apocalipsi Maya.

Aunque parezca difícil de creer, se han descubierto personas convencidas de que una encuesta online vale tanto como un proyecto de ley.

El pitjor de tota aquesta tonteria és que l'autoestima d'un acaba per terra. A tots ens agrada pensar que tenim un cert gust a l'hora d'escolir les nostres amistats i un mínim criteri abans d'acceptar segons qui a feisbuks i similars. Potser el criteri real sigui "em va posar palote al sopar d'empresa", però en els nostres caparrons pensem de la gent que ens envolta quelcom semblant que els veïns del psicòpata de torn: que són bona gent i que mai ens ho haguessim imaginat.
Doncs bé, aquest constructe per protegir la falàcia d'una vida feliç (què dic feliç, interessant!) va a pendre pel cul cada dia que obrim alguna cosa social media d'aquestes i descobrim que, en efecte, estem envoltats de cretins.

Paios amb múltiples carreres i postgraus retuitejant el keep calm (and carry a fucking minigun), senyores que llegeixen poetes russos fent spam del pugrama d'en Jordi González, gent amb la que has tingut una o vàries converses hasta mig intel.ligents corrents a salvar l'inmersió lingüistica en una enquesta de La Razón. En fí, misèria.

Si tenim l'Scrabble en català, que no podrem tenir!

Si no em fés tanta mandra, em posaria el plan sociòleg del Divendres a teoritzar sobre si això és una forma de sublimar la històrica por catalaneta a fer res compromès de debò per la vía del click inocuu, una forma histèrica de sentir-se heroi de la patria abans de fer el cigarro de mig matí o simplement un exemple de com en som d'imbècils tots plegats. Els ho deixo a vostès, que segur ho expliquen molt bé tot remenant un talladet (curt de cafè, que és el segon d'avui).

Endogàmia Virtual: followers del PornoTube des del 2005.

7 comentarios:

Josep dijo...

Dempeus i ovació!

Anónimo dijo...

I enabled comments on my blogger page however it only shows the link,
and when it's clicked, a new page opens to exhibit the comments. Is there a way to only need the comments show on my main page right beneath the blog, I don't want only a link to the comments page.

.

Feel free to visit my web page; Paginasamarillas-Atl.Com

Anónimo dijo...

It's in fact very difficult in this active life to listen news on TV, so I simply use web for that purpose, and take the latest news.

My weblog http://www.czekajlaw.com/member/23321

Anónimo dijo...

My husband is а satisfied GreеnSmoκе conѕumer.
Ηe likeѕ the variеty of flаvours аnԁ strеngths.

Τherе have been a cοuрle of
problems with battery, but GrееnSmokе custоmer suppoгt haѕ promptly rеplaced them without question.

He сould be veгy happy ωіth all the GгееnSmοke eхperience and it
haѕ rеcommended the oгoduct to mаny friends.


Stop by my web-sitе: green smoke coupon codes

Anónimo dijo...

Right now it sееmѕ lіke Εxpгеssіon Engine is the
bеst blogging рlatfοrm availаblе rіght nοw.
(from what ӏ've read) Is that what you are using on your blog?

Also visit my web blog - www.wpfp.Info

Anónimo dijo...

I enjoу ωhat you guys tеnd to be up too.
Thіs kinԁ of сlevеr ωοrk and reрoгting!
Kеep up the amаzing works guys Ӏ've added you guys to blogroll.

my homepage http://www.sfgate.com/business/prweb/article/v2-cigs-review-authentic-smoking-experience-or-4075176.php

Anónimo dijo...

This is most unlikely to occur if the mole is dry. Usually
these styles of complications are attached to the skin with the tiny stalk.


Also visit my blog post - http://enneadseries.com

Subscribe