10:52 a. m.

Picachu Reloaded

Publicado por Aleix |





Si heu sobreviscut, felicitats, no patiu d'epilèpsia!





Et regalen un bb? Aquests anglesos...



La relació odi-odi dels anglesos amb el sentit del gust és tot un clàssic, que com les bones, s'actualitza permanentment. La brillant argumentació del "home-cadira" anglès ho resumeix millor que jo:

"We don't do bland. This is not a bland city. We weren't going to come to you with a dull or dry corporate logo that will appear on a polo shirt and we're all gardening in it, in a year's time. This is something that has got to live for the next five years."



Com a bon radikal, l'home-cadira s'ha posat un tatu del logo al seu skate, yeah, man







Quin gafapastas ha redisenyat Space Invaders?



Les ressenyes no es queden enrera: Encara que sembla que un o dos el troben eh... "diferent", la opinió general està en línia amb aquell esperit deliciosament hooligan que tan bé cultiven els ukeians: broken swastika, some sort of sex act between The Simpsons (genial!), i el millor "Toilet monkey" . Que collons es un toilet monkey?





Disseny preliminar, misteriosament desestimat





En Potty, preparat per veure el vídeo del comitè olímpic



Doncs que voleu que us digui que els logos causin epilèpsia es un valor afegit en els temps que corren; aquí un paio (un valencià!) va dibuixar un gos i tan ample, tu...





En el seu moment, ningú va robar estrany que un gos eunuc s'hagués escarificat un símbol satànic



Endogàmia Virtual: Practicants del "con un seis y un cuatro"

5 comentarios:

Unknown dijo...

És un Tangram Gay.

Però jo hi veig una vagina.

Pansete dijo...

En Mariscal, a banda de "mariscón" (buf, quin nivell...), ¡¿és valencià!? Mon Dieu, la nostra intuïció era certa: València és l'últim cercle de l'Infern.

mrpage dijo...

A mi aquest tipus de post a vegades també em provoquen epilepsia. Els haig de rellegir i de mirar les fotos de nou per entendre-ho tot en el seu conjunt.

Si, jo sóc bastant tonto.

Anónimo dijo...

Això, a València, una ciutat on els nens són pastilleros des dels 8 anys, no ho protestarien. Si és que s'han equivocat de ciutat els carallots del disseny.

Dr. Bermúdez dijo...

Yo pensaba, ingenuo de mí, que mierdas como "What-is-it" (la espantosa mascota de Atlanta) o la banda de pokemons que lucirá como mascotas la próxima olimpiada de Pekín jamás serían superadas como truños "made in design" del milenio... En fin, quien tiene boca se equivoca, y quien tiene un ano en el centro de la frente, pues se dedica a diseñar logos olímpicos.

Subscribe