8:06 p. m.

News from outer space

Publicado por Pansete |

Tantes nits sense dormir, tantes tonteries per compartir… Després de dies sense escriure, ¿per on començar? ¿Potser per aquesta abstinència de l’electorat que no fa sinó esbossar-me un somriure postcoital sota la caputxa? ¿O seria millor comentar el magnífic pugrama Efecte Mirall 30 anys? Amics, aquest programa no us l’heu de perdre per RES, PERÒ PER RES del món. Només una cosa: friso per veure un Efecte Mirall 50 anys la segona joventut, amb paves desquiciades que entren a l’Imperator per trobar l’amor de la seva vida entre el fum i les alenades a whisky JB i veure també a losers completament descol·locats que s’exposen a les fletxes de Cupid en una taula destartel·lada del Bingo Billares (magnífics menús a menys de 4 euros, senyora).

Ferma candidata a acabar pidolant un vot a l'Imperator
a canvi de... eeeeh... d'aixonseeees... ja paro, ja paro que prou desgràcia té.

Però no. Ni la cara de pal d’en Jordi “a veure quan canvio l’estil de vestir” Portabella ni l’enèsima mostra de l’apocalipsi xarnego-nerd d’Efecte Mirall 30 anyets tristíssims farà que deixi sense comentar un noticia corprenedora. Després d’un silenci mai prou justificat, tiro pel dret:

Bruselas censura la decisión polaca de investigar la supuesta homosexualidad de los 'Teletubbies'.

Vaja novetat.

A veure, germanets Kaczynski: i ara us adoneu?! A Endogàmia sempre hem sabut que no se'n podia treure l'aigua clara d'un programa on apareixien imatges com aquesta:

Segons Freud, quelcom "sinistre" és allò que
introdueix l'estranyesa dins la quotidianitat.


A Endogàmia no ho sospitàvem: ho sabíem. I no només tenim proves de les massives pèrdues d'oli d'en Tinki Winki; els seus amiguets no es queden curts en manifestar altres perversions no menys greus.

"Què, Dipsy? Fa un trippy i un fist fucking?"


Els nens d'avui són els malalts mentals del demà.


"Snif... Snif... Pobre Dipsy...
Amb lo bé que m'ho estava passant amb la seva coseta verda"



"Així, reiet, així... A punt de neu" - digué l'entranyable Laa-Laa.

Encara necessiteu més proves? Jo em temo que no. I tu, Imma, anima't dona: ni els votants ni els nens ja no són el que eren. Però tranquil·la, que els perriflàutics que tan t'estimes algun dia també criaran i tots formareu la gran família dels escarabats "piloterus".

Trista i capcota, de debò.

Endogàmia Virtual: la infància, paradís perdut.

3 comentarios:

mrpage dijo...

Que ha passat a la ultima foto?
Es un morphing de Mayol i Trias, no?

set sota zero dijo...

La pobra Imma estava desencaixada, necessitava urgentment "una abraçaaaaaaada" d'en Xuan.

Dr. Bermúdez dijo...

La entrañable Imma... ¿no tiene una retirada al Doctor Zaius?

Atendiendo confirmación, se despide

S.

Subscribe