12:59 p. m.

ForoPorras

Publicado por Aleix |

Gent que seguiu els perroflautas ecopijos progres manifestants de Democracia Ya i companyia. Gent que sortiu a la plaça Catalunya amb cassoles, que twitejeu i facebooqueu a tot drap, que sàpigeu que us esteu perden un document d’aquells per enmarcar: La discussió de la mani al Foro de la Policia.

L’únic foro on les flame-wars acaben en molotov-wars

 

Si amics, els polis d’avui son uns foreros com els demés. Gent que firma amb nicks, té fotos catxondes al perfil i citen fragments de pelis i llibres que els molen. Uns foreros, vamos.

Baneao estás si no quitas esa animación de gatitos de tu firma

La mera existència de ForoPasma ja es mereixeria un article de la Enciclopèdia Francesa. Us imagineu un mosso o un policia nacional, tornant a casa a les tantes àvid per compartir les fotos de la ultima redada? Segur que en alguna banda hi ha una competi de foreros on es s’acumulen punts segons el numero de detencions. Sortir al telediario ha de sumar +1500 com a mínim.

Bueno, a lo que anàvem, ForoPolicias analitza el moviment Democracia Real YA. Pasen y vean:

foro 1

Un inici aixi com de bon rollo, i fins i tot sospitós de democràtic. Aquest ¿como lo estaís viviendo? tan educat delata el que ell mateix desvetlla a continuació “solo soy un opositor”.  Ja n'aprendràs, ja…

foro 2

Els primers foreros comencen a respondre i de moment tot va com la seda. Fins i tot en Corto Maltesse es posa  mig revolucionari i tot. LOL, que dirien.

foro 3

Aquí comença la cosa de veritat. I es que havia de venir un paio bregat, un oficial de nivell mig amb la seva afoto en contrallum i un genial “Proud to be spanish” a la firma per posar les coses al seu lloc.  Ja està bé de tant cotofluix, que tothom sap que aquesta colla esta plena de cremacontainers antisitema que te la lien a la mínima.

En favor del compañero Joseluistorrente (oju al datu), la seva és una intervenció 1896 vegades més respectuosa i meditada que la del millor cap de comunicació de les fuerzas del orden. Tot seguit venen dos o tres comentaris que tampoc aporten gaire més fins que…

foro 4

Atentus. El moderador de foropolicia.es, un paio una afoto sortida del atmosfear i/o el quarto fosc d’una erraikotaberna i un blasó que fa bastant de yuyu, deixa les coses claritas cla-ri-tas: Això és una campanya orquestrada in the dark i “los compañeros de información se están poniendo las pilas”. Tenint en compte que la seva firma resa “Sed leales y dignos del uniforme que vestís”, el molt honorable UDYCO posa els punts sobre les is en l’inimitable estil policial. Ojo, ojo, ojo.

 

Es nota que la poli respecta la jerarquia perquè a partir del missatge conciliador del Gatekeeper del Atmosfear, els foreros comencen a emprar un tò… no sé, com ho diríem… més expeditiu:

foro 5

foro 6

foro 7

 

En honor a la veritat i la integritat periodística que ens caracteritza hem d’admetre que algunes altres intervencions fins i tot donen la raó als manifestants i algunes hasta s’atreveixen a cagar-se en en Camps. Curiosament, però, tots aquests missatges venen de foreros juniors, Policias en Prácticas en diuen al foro. Havien de venir  polis de veritat a deixar les coses un altre cop al seu lloc:

foro 8

foro 9

El forero ErPavo i el seu caniche son fins i tot entranyables però, que me'n diuen d’en Jesús? Aquesta reproducció sense comentaris de la decisió de la Junta Electoral, aquesta frase del Falcone, aquesta foto al perfil….  No sé vostès, però a mi em sembla tan subtil com un anunci de la Private. Subtil i eficaç:

foro 10

Jo sé d’un inspector que està fent números per un ascens, eh locojm? Gran foto, per cert.

A partir d’aquest moment és quan algú al twitter dóna a conèixer el foro, perquè la cosa s’omple de cop de passarells clarament a favor de la mani que fins i tot pengen videos patrocinats per els fans de les tendes Decathlon:

Un vídrio que remou les consciencies al foro, sobretot les del comissari Heineken:

foro 11

 

Bueno, i ara la guerra. Ja tardàvem, no?  L’amic AntiVosotros entra fent el trolero i bàsicament… bueno, doncs fa el troll:

foro 12

Ja la tenim liada, es clar:

foro 13

Ay lo que ma dicho… Ja us podeu imaginar que la magnifica aportació d’aquí dalt és l’inici d’una flame-war de les bones, amb tot de nouvinguts al foro per una banda i el gran _Ace_ per un altra:

foro 14

Val la pena segur la discussió sencera per 1) conèixer de primera mà com funciona això de la retòrica:

foro 15

2) comprovar que locojm vol un ascens ja:

foro 16foro 17

I comprovar que, en efecte, ens protegeixen unes forces de l’ordre iguals que nosaltres:

foro 18

Si això no és un cos policial proper als ciutadans que vingui la Espe i ho digui!

Endogàmia Virtual: Papa jo vull ser forero

3 comentarios:

Pansete dijo...

Estic francament emocionat davant la teva abnegada capacitat de servei públic. No vull ni imaginar-me quant pateixies sense tenir res millor que fer a la teva feina que ficar-te per les clavagures de la xarxa per revelar-nos això.
Des del fons del meu intestí gruixut, gràcies.
Endogàmia Virtual: tot pel poble però esclafant al poble.

Aleix dijo...

Jo sempre he tingut vocació de funcionari, you know.

Aleix dijo...

Ja us podreu imaginar que Foro Policia té opinions molt clares sobre la càrrega policial de plaça catalunya. En breu, ForoPorrasII: the return.

Subscribe