4:40 p. m.

Un dels nostres

Publicado por Aleix |

Hollywood Confidencial
¿Chulo israelí+estrella del porno retirada? ¿Cama deshecha chic? ¿Empresario de la construcción rumano de vacaciones en Marbella? ¿Padrino de boda gitana viniendo de urgencias? ¿Ejercito de salvación+lavadora estropeada style? ¿Neo-farlochic?
Cada día, Mickey Rourke han de sentir coses com aquestes. La portera de l'escala murmura en rumanès quan el veu sortir, les aduanes internacionals tenen el(s) seu(s) jeto(s) sota una icona de "biohazard", els dissenyadors gràfics dels tabloides tenen un filtre especial de photoshop per evitar que els lectors es tornin cecs cada vegada que li publiquen una foto, els servidors dels diccionaris de sinònims online entren en meltdown cada vegada que algú intenta descriure'l sense usar l'adjetiu "pordiosero"... Ni la PETA li torna les trucades per agrair-li el que va fer per ells.

http://www.publico.es/resources/archivos/2009/1/16/1232125210532petadentrodn.jpg
Molt millor que 5 topmodels en boles

En Mickey aguanta el chaparrón com pot, amb un somriure per fora, però plorant per dins. Perquè en Mickey, no ho perdem mai de vista, és un ésser humà sensible.



In the mood for love

Endogàmia Virtual vol retre un sentit homenatge a Mr.Rourke (per quan el sir?), un home que és dels nostres. Ell és el vertader Heroi de les Mil Cares de Campbell, el far que ilumina les esperances de tants i tants homeless, l'home que ens mira als ulls i diu "Yes we can".


Yes, you can touch your cataplins in public



A la Barcelona Fashion Week, amb uns amics


En Mickey és i serà el nostre action hero perqè, estigui a dalt o baix, derrotat o triomfador, mai oblida qui és ni a què ha vingut.










Endogàmia Virtual: We will be heroes.

2 comentarios:

mrpage dijo...

Ahhh! Quina mà més esgarrifosa se li veu en la última foto... Agggghhh!!!

ed dijo...

Tot un exemple de superació personal mostrat per una persona mal enterrada que intenta fer-se un lloc entre el món dels vius. Si fins i tot sembla un Frankenstein format a partir de pedaços d'altres Farnkensteins de saldo...La vida s'aferra al ell com un tumor maligne, impedint-li descansar...
Pobre noia la de la foto. De ben segur faria una cara més creible si tingués el cul humit d'un gran labrador devant de la seva cara. El que fan els diners!

Subscribe