7:46 p. m.

Els perills de l'internet

Publicado por Aleix |

Ja ho diu Serpadreshoy, molt de compte amb això de l'internet! A un sol click, desenes d'ensurts esperen en cada cibercantonada. Si la cosa estava fomuda fa una anys, ara amb la conya dospuntocero ya no us explico. Bé, si que us explicaré.

Per exemple, imaginem que per algun motiu extrany arribeu a tenir parella i, com es normal, us deixa. Fins aquí, res fora de l'habitual. Unes quantes visites al bar d'en Moe, dos o tres "totes les dones són unes putes" i ja està, olvidat!

Ah amics, però això era abans de l'internet. Amb el modem encès, una nit de borratxera us pot portar a buscar al google la ex, descobrir que s'ha casat amb un multimilionari rumanès i que ho explica tot (i amb això vull dir tot) en el seu blog. L'ensurt és gros, però en el fons, fàcil de resoldre. Bar d'en Moe, les dones són unes putes i a dormir-la.

Avui en dia les coses han cambiat, i no a millor. Pequè la hipotètica ex ja no es limita a airejar les teves intimitats en la xarxa. Ara es fot un perfil de Facebook, li dones click al "aceptar" i cada putu dia de la teva miserable existència has de veure el seu jeto explicant coses com "Rosana ha descubierto el sexo anal", o "Rosana se ha unido al club del bukkake". La Rosana per si no ho habieu agafat, se suposa que es la teva ex.


Una pausa i seguim

Ara que ja heu vist com està l'asuntu, anem al tema. Us presento la Eva. Eva, els nois.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/90/Eva_angelina.jpg
A la facu de periodisme

L'Eva és una noia molt simpàtica i amable, d'aquelles amb les que enseguida agafes confiança. Com tota noia moderna, té la seva web, on explica les seves coses i tal. I és clar, un li acaba agafant carinyo, i s'interessa per les seves coses.
I aleshores un dia clicka en un link sobre xicotes que usen Twitter i la caga.


Que raro que guardi les corregudes tres mesos...




Endogàmia Virtual: Al bar d'en Moe falta gent


Subscribe