12:08 p. m.

Aturin les màquines!!

Publicado por Aleix |


El primer congrés sobre el Sant Greal de València conclou que no pot ser l'autèntic

València ha posat a prova el seu calze, però no n'ha extret conclusions
gaire concretes. La ciutat ha acollit el congrés València, la ciutat
del Sant Greal, en què un dels objectius era verificar que el calze que
hi ha a la catedral de la ciutat és l'autèntic Sant Greal, el calze que
Jesús va utilitzar durant el Sant Sopar. [...]
[...]Segons els investigadors, però, la tradició que assegura que la copa de
València és l'autèntica "és coherent des del punt de vista lògic i
històric" i té "una profusió de dades confluents". A més, "no s'ha trobat cap argument en contra" i sí que s'ha provat que és l'origen de les narracions èpiques que han inspirat llibres i pel·lícules sobre el Sant Greal.

Pero bueno, que és això! Deu o dotze catalanets convençuts que el grial estava on en Pavarotti va cantar l'altre dia, i ara resulta que no, que sempre havia estat a VALÈNCIA!!!


Che collons, no me lo derrames!!


Volem saber! La wikipedia, que tot ho sap, informa de la eh.. disproporciada quantitat de Grials en terres espanyoles: Huesca (si home!) Montserrat (on els escolanets obtenen superpoders en cada missa) i VALÈNCIA.
La idea provoca calfrets al més tranquil, no m'ho dubtin. Una cosa es imaginar-se la megacopa a Glastonbury amb els elfos, o com deia en Tom Hanks, sota el Louvre, allà veient els cuadros amb un cafè-au-lait. Però la unió conceptual VALÈNCIA- Grial... amics, això ens porta a un altre nivell:


El Papa, a santhilari

Pandemónium a Can Che:



Un desgraciat error provoca que el Sant Grial acaba usant-se per esquitxar les falles de benzina abans de la cremà: els poders paranormals de la copa transformen la substància volàtil en un canalitzador de l'infern. Los ninots corren en flames per tota la ciutat violant monjes i menjant fartons. València acull la següent edició del Burning Man.

Ghost Rider 40.000



Un lamentable error provoca que els jovens motoristes que visiten la ciutat per falles confonguin la catedral de València per Central del Sonido. L'acumulació de copazos de Grial transforma els vailets en un excercit d'angels de la mort disposats a deixar clar que l'Antic Testament era la versió bona. L'any següent son els protagonistes de la campaña de Setmana Santa de la DGT, espasa flamigera en mà.

Revenge of the Fartons



Un accident fortuït provoca que el mossen suqui els fartons en la Copa Sagrada, amb les consequències que tot ens temem. Els fartons s'adonen per fi del seu paper en l'univers i, qual monolit hipercalòric, expandeixen la conciència del respectable fins a fer-los rebentar. Els Fartons Ascendits comencen inmediatament una marxa a nord i sud del Túria, predicant la paraula a Orxates de Xufa, Arrossos Bomba i Aigues de València.


Tot això a punt de passar i nosaltres tan tranquils!

Endogàmia Virtual: Fidels a la tradició


6 comentarios:

Pansete dijo...

Amic, ets un ingenu: ara mateix acaba de regalar-li al Sr. Dan Brown, de la manera més tonta, el magnífic argument de la seva nova novel·la. Si segueixes així mai sortiras de pobre, xiquet!

Anónimo dijo...

Ja ho veig clar, en Dan Brown escriurà la novel·la i es forrarà amb l'adaptació al cinema, on unes noies que fan de falleres descobriran un nou ús pel sant grial, a "Extrem Bukkake in Quart de Poblet"

Anónimo dijo...

Qué fort!! ja l'han tret!!! anava a posar el link, però és un pel guarro, i no vull ser jo que us perverteixi (navegueu, navegueu a google... visca l'orxata!)

Aleix dijo...

2girls 1Chufi?

Questionaire dijo...

Aquesta copa que dieu no és la que fa servir la Rita Barberà per fotre's els cubates?

Anónimo dijo...

Cubata i bukkake tenen una sonoritat molt semblant, ara dubto quina de les dues és la utilitat que li dóna aquesta gran senyora

Subscribe