12:19 p. m.

Mein Triumphgeschäft

Publicado por Aleix |

És ben conegut que l'Adolfu era, a més d'un juerguista, un artistasso. Lamentablement, El Petit Bigoti de Braunau va anar a venir massa d'hora a aquest món i es clar, va passar el que va passar.

Com tants altres joves incompresos, l'Adolfu va haver de fer front a les mofes de veïns i companys de classe, envejosos del seu talent. Que si aquesta perspectiva està mal feta, que si aquests colors no casen, que perquè no pintes un gosset i li regales a la tieta per nadal... Així no es pot treballar. Fart de les continues ingerències, l'Adolfu va tirar la tovalloa, i, com molts altres abans, va anar a fer la mili per fugir d'aquella cruel societat que no el deixava expresar-se en llibertat.

Trist, amics, trist. I pensar que tot hagués pogut ser diferent de néixer avui! Us imagineu n'Adolf a Tu si que Vales, ensenyant les seves obres al Sardá i a Los Morancos? O cantant Lili Marlene a Pequeñas Estrellas? La història tal i com la coneixem hagués canviat, valga'm Déu que si.

Fins que algú etíop inventi la màquina del temps, no podrem reparar el mal fet a l'Adolfu. De moment, vagi per endavant un sentit homenatge al seu talent artístic i al d'altres petits grans homes. Francesc, Benet, August... va por ustedes:

Aldolf Hitler goes OT






Endogàmia Virtual: Cada dia, una bona acció

1 comentarios:

Pansete dijo...

I no ha trobat els famosos videos secrets del Führer fent d'"impersonator" de la Carmen de Mairena?

Subscribe