11:53 a. m.

Extinció prêt-à-porter

Publicado por Aleix |


La mayoría de los padres de hoy dia están buscando una nueva forma de criar a sus niños. Los padres modernos no desean criar a sus niños de la misma forma en la cual ellos fueron criados - con un estilo autoritativo que demandaba el buen
comportamiento por medio del miedo y la intimidación. Los padres de hoy no utilizan el castigo, las amenazas, o la humillación para corregir a sus niños.

Un Estilo de Cuidado para los Padres de Hoy
, Departamento de Bienestar Público de Pennsylvania

Ay que me da... Ja portava jo massa temps aguantant les ganes de quedar-me a gust amb els pares moderns i el seu sentit de la moda 0-5 anys...

Les imatges ja son prou explicites, però es que no em puc aguantar. Intentaré fer-ho el menys dolorós possible, paraula.

1) I was an small sailor



Comencem tranquils, per terreny ben conegut. L'etapa marinerito de agua dulce sembla haver passat al record més prehistòric, però aquí està tot un Froilán, per recordar-nos que els clàssics mai caduquen. En la contra-rellotge cap a la destrucció dels pares moderns, el rollo marinerito no passa de mera etapa de transició: vestir qui has portat al món amb pintes dignes del carnaval de Cadis és la venjança mínima per totes les nits d'insomni/fugides corrents de restaurants/vomitades a la cara/aniquilació de tota vida social.
Com ja heu pogut anticipar, l'autèntic pare modern està per sobre de totes aquestes foteses i no cau en la venjança fàcil. La cap i a la fi per alguna cosa paguen 2€/hora a la noia aquella colombiana tan simpàtica, com es deia?

Tot i això, no doneu el tema per mort i enterrat. Una vegada més, els nous catalans tenen la clau del revival sailor. Coming son at a parroquia near you!


Marinerito por la gracia de Dios

2) I was an small fashionista



Aquí ja entrem en el terreny del pare modern pròpiament dit, al menys en la seva vessant occidental. El nen/a fashion suposa una petita evolució en el conegut trauma freudià de "sigues tot el que jo no he sigut", amb aquest matís tan modern de "sigues tot el que jo sóc, nen dels collons". Així, si les mames van de Desigual, pues de Desigual va la vomitona de torn!


Más claro l'agua,amigo

Res més modern, enrotllat i democràtic que anar de compres amb el nadó. A les rebaixes sempre arribes tu primer a la oferta!

3) I was an small punkarra



La Zona Zero de la modernitat parental, el novamás en moda tamany mini-yo. Només els pares autènticament moderns s'atreveixen a fer el salt de "mon fill as myself" a "mon fill as Johnny Rotten". L'obsessió dels progenitors per aparentar una descendència destroyer em supera, ho reconec.


Ben mirat, en Rotten també vomitava sovint

No acabo de saber si aquesta gentussa es pensen que fan un comentari post-irònic de la societat de consum, o es que directament volen aniquilar la infantesa dels seus fills. No voleu dir que aquesta colla es tan incapaç de fer de pares que intenten colar-nos que ells ja tenen un adolescent? No els serà més còmode fer veure que son fill es un teenager autònom, en comptes d'haver d'afrontar que es un simple bebè que educar? Ai, que patirem...


La nova intifada

Endogàmia Virtual: Mirant endevant amb ira

5 comentarios:

Pansete dijo...

El narcissisme parental: quin invent tan maco...

Per cert, la primera comunió és un acte socialment sobrevalorat. El moment més important en la vida d'una persona és, sense dubte, la primera defunció.

Unknown dijo...

Si vostè fós nordamericà, jueu, lletjot, acomplexat i fés pel·lícules, mig catalunya perdria el cul per vostè amb frases com aquesta.

set sota zero dijo...

No sé a vostès, però a mi, de petit, a l'hivern em feien posar passamuntanyes, qual terrorista en miniatura.

A mi em fa molta pena veure les nenes de 8 anys vestides com bollycaos discotequeres d'extraradi, estil Maria Isabel, "antes muesta de sencilla"

Pansete dijo...

Sí, fa molta pena. Però recordin la frase de "Superman Returns": "...i el padre se convertirá en hijo, y el hijo en padre". És a dir, algun dia aquesta generació que va road to nowhere tindrà descendència. Afortunadament, ens quedaran pocs anys de vida per veure-ho i patir-ho...

Anónimo dijo...

Yeah, a st. Pere street, BDN, hi ha el puto local de la foto, que a sobre és una "perruqueria" moderna...dios
Però si haig de triar, al meu fill li compraré un mono amb l'àliga dels Ramones. Segur. O una samarreteta amb l'Eddy d'Iron Maiden. I si pot ser amb alguns remaches.
Espero que mai arribi aquest dia...

Subscribe