12:34 a. m.

The bitch is dead

Publicado por Pansete |

Gran frase, aquesta d'en Jimbo a Casino Royale! Tal i com certificà el nostre metge forense de família, l'Anne Nicole Smith està criant malves al cel de les fúrcies.

Una mujer llamada caballo.

Sí, the biggest suripanta ens ha deixat. Atenció al panegíric que li dediquen els amics de El País al EP3, que no té desperdici! Això sí: no hi ha cap problema en dir que aquesta mossa va morir entre els seus propis vòmits. En canvi, es demana que es respecti el cadaver calent de la germaníssima (el rabí, sempre atent, se'n fa el càrrec). La puta que els va parir!


Another woman called horse.

Es pot saber què collons els passa als periodistes?! O follem tots o matem la meuca! És clar que, veient les dimensions de la meuca en qüestió, a veure qui és el guapo que diu "jo primens, jo primens!"

"La desgràcia" de Pieter Paul Rubens.

Per no dir que la temperauta corporal del seu esbelt cos ja no deu ser massa agradable -deixant de banda la qüestió dels vòmits-.

Amics, maleïts temps aquests: ens deixa en Holly One, el caçador de cocodrils, el Saddam, en Pinochet... Això ja no serà el mateix sense vosaltres!

I mira que se'ls veia enamorats!

Endogamia Virtual: muere joven y deja un orondo cadaver.

4 comentarios:

blondie dijo...

Les horse-women, gran troballa.
Em mereix més respecte la puta que la hermaníssima,almenys la primera tenia motius.

Aleix dijo...

La suripanta ja té el seu propi memorial virtual: http://secondlife.reuters.com/stories/2007/02/11/virtual-anna-nicole-smith-memorial/

En canvi, ni rastre del de la Erika. Prioritats, suposo.

Kesoytiza dijo...

Home, jo els entenc.

Posats a triar... prefereixo un "clone" bizarro de la Marylin que el cadàver de la Lola Gaos.

Pansete dijo...

"El cadaver de la Lola Gaos". Què gran és vosté, mestre.

Subscribe