1:10 p. m.

bona gent

Publicado por Aleix |

A veure, ara que tots els nens guays son a Twitter, això d’escriure més d’una frase seguida està més passat que eixugar-se el cul amb paper d’estrassa. En fi, digueu-me nostàlgic, però allà va: un altre llarg deambulamenta al voltant d’un tema ben idiota. Avui, la pau mundial.

 

Així, com sona. L’altre dia vaig descobrir el necessari per aconseguir-la. De fet, vaig descobrir la manera d’aconseguir el control total de la població, amb el que imagino que lo de la pau és qüestió de posar-s’hi cinc minuts. Llestos?

A que us ha sorprès?

Si amics, la resposta és més vella que el cagar: la gent guapa obté el que vol de la resta de mortals. En concret, la gent guapa aconsegueix transformar als que tenen al voltant en bones persones, obedients i cíviques. A los hechos me remito:

Servidor de vostès a major Glòria de Déu agafa el tren de rodalies de tant en tant. Pels que no sou del Barcelonès, això significa estar entre 30 i 40 minuts envoltat d’essers en diferents estats de descomposició que criden, posen els politonos de We No Speak Americano a full i emeten totes les olors imaginables menys les bones. En definitiva, el que sempre s’ha conegut afectuosament com la massa o la xusma.

En aquest entorn empobrit en tots els sentits de la paraula, el miracle. El tren arriba a l’estació i, en comptes de veure l'enèsima repetició de les empentes, els crits, i la gent col·lapsant l’entrada, descobrim que el poblatxo s’ha col.locat a banda i banda de les portes en respectuós silenci, deixant un ample espai per a circular. La clau? Una bonica noia de vintipocs és al costat de la porta. Tots els infraesers en el seu camp visual passen de hooligans ressacosos a ciutadans modèlics.

Si falla, sempre pots recórrer als clàssics

Oju, l’experiment d’en Flippy no funciona amb Canis tetudes. És indispensable comptar amb gent objectivament guapa, arreglada i marcadament superior als paletos del voltant. Davant un Eloi, els morlocks competeixen entre sí pel seu favor. Però a diferencia del que passa en un discopaf de El Vendrell, aquí la competició no es basa en veure qui és més machote i se la folla, sinó en demostrar qui és tant refinat i elegant com la mossa que tenen davant. És una mica com una vaga a la japonesa: els candidats s’esforcen en ser millors i més elegants que el del costat, generant una sobreabundància de civisme i rectitud moral.

Poseu una noia guapa al costat d’un container i tothom deixarà la merda on toca (i fins i tot reciclarà). Poseu un guapote ben prop de les escoles i les mares amb tancs armats aparcaran en una fiola recta i ordenada. Poseu-ne tres o quatre a la capçalera de les manis i els radikals acabaran cantant el cumbaià.

Aquests en canvi només s’eliminen amb oli bullint

Pulutant, si una noia ben bufona pot controlar cinc o sis paios, seria possible tenir sota la bota tota la ciutat amb, posem-l'hi, dues-centes mil mosses i els mateixos mossos? Penseu que no estem parlant de supermodels, la majoria del personal que sovinteja la Bonanova ja faria el fet la majoria de vegades. Ja que hi som, podríem impulsar l’arribada de hongareses pre-Rocco i fer de Ciutat Vella un Helsinki del mediterrani. Fàcil i baratet. Apa, ja podeu tornar a #rosellfacts.

Endogàmia Virtual: Perles de sabiduria en 1400 caràcters

7 comentarios:

Mordor-Rius Cuñat Holdings dijo...

I els que ens posem nerviosos amb els monuments nacionals caminants què hem de fer...? Es poden arribar a fer disbarats quan tens un cul de proporcions àurees a menys distància de la que hauria d'estar permitit...
Tot i que una bona zagala de la zona alta et pot alegrar les 7:45 del matí jo més aviat voto per omplir els trens de cardos, de noies d'aquelles que dolen al mirar...així estarem tots tranquils distrets per la finestra o llegint un bon llibre.

Aleix dijo...

Estimat sr.Holdings, cada vegada se m'assembla vostè al Marshall de Como Conocí a Vuestra Madre, el veig molt Frodo a les portes de Mordor, amic.

Dit això, admeti la veritat: si estigués assegut enmig la porta del tren de rodalies i una noia ben bufona l'estigués mirant, no s'aixecaria vostè en menus que canta un gall?

Dr. Muerte dijo...

I la meva pregunta és... com es controla l'exèrcit de 200.000 guap@s? Amb calers? amb un o una hyperguap@ ? Cal pensar en la cadena de poder també... però la idea és bona... tant que faré un retweet del post... ai calli, que no tinc twitter jo...

Mordor-Rius Cuñat Holdings Hijo dijo...

És dir això i trobar-me de cara a Clot Aragorn una bellesa nòrdica que insinuant per la regatera uns apèndixos mamaris dignes d'un doctorat i mirant-me com si res amb uns ulls de blau incendiari m'ha acabat de convèncer de que jo no em convertiria precisament en un gentleman amb un exèrcit així...gràcies

Aleix dijo...

Amic Doctor, cal, efectivament, pensar en qui vigila els vigilants. Veient que el sr Holdings no té problemes per seguir sent un viciós encara que l'exposin al Nordic Power, proposo ascendir-lo a cap de l'exercit, o al menys a tinent d'alcalde.
Això si, ja tremolo de pensar en l'estat hormonal en que arribaria a casa seva. Bromur a kilos 24/7.

Sr.Holdings, estic convençut que vostè és tot un cavaller; segur que després de destripar-les a totes analment els recomanaria un cirurgià rectal de confiança.

c.e.t.i.n.a. dijo...

Per això al cap del Club de la Lucha no van posar a Resines.

Aleix dijo...

Equelicuá, amic Cetino, equelicuá

Subscribe