6:40 p. m.

I want my VH1

Publicado por Aleix |

Diane Keaton, mudes asesines violades, amputacions espontànies, l'infern, pneumònies, gossos que van al cel, assessors de Ronald Reagan, ús indiscriminats de cocaïna, heroïna i àcid...

Qualsevol pensaria que són criteris de búsqueda a google de Endogàmia Virtual (i tindria raó), però en el cas que ens ocupa es la estratòsfèrica llista de temes que es tracten en aquest superlatiu vídeo-comentari de la mítica VH1:





Minchinela, el maño simpatico, ho afirma amb més raó que un sant. La VH1 pot tenir nom de malaltia guarrota, però els seus comentaris en pop-up destil·laven una perversa mala llet cap el món superpop que s'enyora molt en els temps que corren. Avui dia qualsevol desaprensiu pot agafar un micro i deixar-nos perles analítiques com aquestes, però tot ha quedat relegat als marges, en forma de cutre-nota al peu de pàgina, mentre ens enxufen qualsevol merda emo com si fos el cúlmen de la expressió artística.

PS: No els he insertat el pop up de Rick Astley perquè és molt menys cafre que el de la Carlisle, i per que el cony de rickrolling va deixar de ser divertit la segona vegada. Au, a cascarla.

Endogàmia Virtual: A cascarla.

2 comentarios:

ed dijo...

Perquè has d'estar al corrent de tot:

http://www.youtube.com/watch?v=GU3ylKdn3s8

EEUU: on passen les coses interessants

Unknown dijo...

per Déu Ed.......
me pixat de riure al veure el video, fins que m'he adona't que era "en serio" i m'he fotut a vomitar..........a mí aquestes coses em foten molt fàstic......

Subscribe