10:28 a. m.

Posar el dit petit a la llaga

Publicado por Aleix |



Ahir, així com no vol la cosa, TV3 va protagonitzar un episodi que ratllava el periodisme. Mentre la Spañña de "FernandoAlonsoCampeónGibraltarEspañol" es congratulava a si mateixa del gran monarca que tenia, El Niño Guapo Del Bronceao Permanente i l'altre van venir a insinuar que igual, oju, igual, el nostre Presidencito favorit estava una mica fins el collons de que les empreses espanyoles tinguin el monopoli dels serveis bàsics a America Latina.


El nostre heroi, intentant localitzar el video dels collons que la Teletres s'emperra en no deixar vincular
(pista, és el de "Chavez contra les empreses espanyoles")



Com tots sabeu, a casa som fans de Chavez I El Gran (on és aquella samarreta promesa, Dottore?), però que voleu que us digui, la noticieta aquesta se'ns ha quedat una mica petita. De veritat que no hi ha cap empresa catalana a can latino? Ni La Caixa? Ni Gas Natural? En serio?


Ja se li nota a la cara que Ell Mai Ho Faria

Ara ja podem dormir tranquils, convençuts de tenir un empresariat modèlic, sostenible i mega-democràticosolidari. Menys mal, tu, que l'altre dia em va venir un dubte per un moment...

Anyway, always remember:


Endogamia Virtual: Els reis de casa

3 comentarios:

jair d dijo...

chavez for president! ah, no, calla, que ja ho és.

Pansete dijo...

"De bien nacido es ser agradecido", diuen més enllà de l'Ebre. Per tant, és lògic que el Rei saltés per defensar els senyors de Repsol i companyia, que sempre tenen a bé costejar les fúrcies del Rei quan aquest va a visitar el que abans va pertányer al Imperio "donde nunca se ponía el sol".

set sota zero dijo...

El nostru rei va actuar amb gran gallardia per defensar els interessos de tots els espanyols, des del gran empresari fins a la senyora viuda del menjador social.
Té un gran prestigi internacional i hem d'estar orgullosos que sigui la imatge que millor ens representa i va demostrar que inclús estant begut està a la que salta per salvaguardar el nostru honor.

Subscribe