12:59 p. m.

ForoPorras

Publicado por Aleix |

Gent que seguiu els perroflautas ecopijos progres manifestants de Democracia Ya i companyia. Gent que sortiu a la plaça Catalunya amb cassoles, que twitejeu i facebooqueu a tot drap, que sàpigeu que us esteu perden un document d’aquells per enmarcar: La discussió de la mani al Foro de la Policia.

L’únic foro on les flame-wars acaben en molotov-wars

 

Si amics, els polis d’avui son uns foreros com els demés. Gent que firma amb nicks, té fotos catxondes al perfil i citen fragments de pelis i llibres que els molen. Uns foreros, vamos.

Baneao estás si no quitas esa animación de gatitos de tu firma

La mera existència de ForoPasma ja es mereixeria un article de la Enciclopèdia Francesa. Us imagineu un mosso o un policia nacional, tornant a casa a les tantes àvid per compartir les fotos de la ultima redada? Segur que en alguna banda hi ha una competi de foreros on es s’acumulen punts segons el numero de detencions. Sortir al telediario ha de sumar +1500 com a mínim.

Bueno, a lo que anàvem, ForoPolicias analitza el moviment Democracia Real YA. Pasen y vean:

foro 1

Un inici aixi com de bon rollo, i fins i tot sospitós de democràtic. Aquest ¿como lo estaís viviendo? tan educat delata el que ell mateix desvetlla a continuació “solo soy un opositor”.  Ja n'aprendràs, ja…

foro 2

Els primers foreros comencen a respondre i de moment tot va com la seda. Fins i tot en Corto Maltesse es posa  mig revolucionari i tot. LOL, que dirien.

foro 3

Aquí comença la cosa de veritat. I es que havia de venir un paio bregat, un oficial de nivell mig amb la seva afoto en contrallum i un genial “Proud to be spanish” a la firma per posar les coses al seu lloc.  Ja està bé de tant cotofluix, que tothom sap que aquesta colla esta plena de cremacontainers antisitema que te la lien a la mínima.

En favor del compañero Joseluistorrente (oju al datu), la seva és una intervenció 1896 vegades més respectuosa i meditada que la del millor cap de comunicació de les fuerzas del orden. Tot seguit venen dos o tres comentaris que tampoc aporten gaire més fins que…

foro 4

Atentus. El moderador de foropolicia.es, un paio una afoto sortida del atmosfear i/o el quarto fosc d’una erraikotaberna i un blasó que fa bastant de yuyu, deixa les coses claritas cla-ri-tas: Això és una campanya orquestrada in the dark i “los compañeros de información se están poniendo las pilas”. Tenint en compte que la seva firma resa “Sed leales y dignos del uniforme que vestís”, el molt honorable UDYCO posa els punts sobre les is en l’inimitable estil policial. Ojo, ojo, ojo.

 

Es nota que la poli respecta la jerarquia perquè a partir del missatge conciliador del Gatekeeper del Atmosfear, els foreros comencen a emprar un tò… no sé, com ho diríem… més expeditiu:

foro 5

foro 6

foro 7

 

En honor a la veritat i la integritat periodística que ens caracteritza hem d’admetre que algunes altres intervencions fins i tot donen la raó als manifestants i algunes hasta s’atreveixen a cagar-se en en Camps. Curiosament, però, tots aquests missatges venen de foreros juniors, Policias en Prácticas en diuen al foro. Havien de venir  polis de veritat a deixar les coses un altre cop al seu lloc:

foro 8

foro 9

El forero ErPavo i el seu caniche son fins i tot entranyables però, que me'n diuen d’en Jesús? Aquesta reproducció sense comentaris de la decisió de la Junta Electoral, aquesta frase del Falcone, aquesta foto al perfil….  No sé vostès, però a mi em sembla tan subtil com un anunci de la Private. Subtil i eficaç:

foro 10

Jo sé d’un inspector que està fent números per un ascens, eh locojm? Gran foto, per cert.

A partir d’aquest moment és quan algú al twitter dóna a conèixer el foro, perquè la cosa s’omple de cop de passarells clarament a favor de la mani que fins i tot pengen videos patrocinats per els fans de les tendes Decathlon:

Un vídrio que remou les consciencies al foro, sobretot les del comissari Heineken:

foro 11

 

Bueno, i ara la guerra. Ja tardàvem, no?  L’amic AntiVosotros entra fent el trolero i bàsicament… bueno, doncs fa el troll:

foro 12

Ja la tenim liada, es clar:

foro 13

Ay lo que ma dicho… Ja us podeu imaginar que la magnifica aportació d’aquí dalt és l’inici d’una flame-war de les bones, amb tot de nouvinguts al foro per una banda i el gran _Ace_ per un altra:

foro 14

Val la pena segur la discussió sencera per 1) conèixer de primera mà com funciona això de la retòrica:

foro 15

2) comprovar que locojm vol un ascens ja:

foro 16foro 17

I comprovar que, en efecte, ens protegeixen unes forces de l’ordre iguals que nosaltres:

foro 18

Si això no és un cos policial proper als ciutadans que vingui la Espe i ho digui!

Endogàmia Virtual: Papa jo vull ser forero

1:40 p. m.

Aventurerus

Publicado por Aleix |

Això de l’aventura és una risa. Quan jo era petit i tot funcionava com calia, una aventura era això:

Gent suada en llocs on parlen raro i es mengen cervell de mico de postres. Anar on Déu va perdre el gorro a pegar-se d’hòsties amb infrasers que veneren dimonis i et fan un ritual xungo a la que et descuides. Passar-les putes, en definitiva.

Després hi havia un altre tipus d’aventura, que venia a ser més o menys aquesta:

Noti's com el gos queda intacte, aquests negres estan ensenyats

Una aventura per a ricachos con un par, on et tractaven a cos de rei i et feies unes rises a costa de les costums locals; que si ara et veneren una vaca, que si es disfressen i fan uns saltirons al costat del foc, que me la mengen a canvi d’un llapis sense punta…  Era el tipus d’aventura estil “yo tenia una granja en África”, tot molt civilitzat i molt ari.

Avui en canvi, una aventura és una cosa rara. De fet, anomenem “aventura” a coses tan diferents com:

  • Anar en 4x4 (on sigui, el cas és anar en 4x4)
  • Follar-se la veïna, o en el seu defecte, alguna secretaria.
  • Fer afotos a un lleó amb un gran angular.
  • Treballar de fuster/manobre/professor/repartidor de ranxo en un poble i/o un barri marginal de Malawi.

I tal i tal.  Suposo que tècnicament és possible combinar-les totes en una mega-aventura on et folles la veïna en un 4x4 mentre fas fotos amb una mà i prepares mà de morter amb l’altra, però no és el més comú. Avui les coses van compartimentades, i si fas fotos, fas fotos, i si folles, folles.

Una nova mostra de la incompatibilitat dels homes i el multitasking

Així que la cosa aquesta de la aventura és un poti-poti on una mica tot hi cap mentre acompleixi una norma fonamental: Pagues diners per deixar de sentir-te culpable.

Fixin 'si quina gràcia: si et folles la veïna quan la dona no hi és ets un cabró, si la convides de cap de setmana a Palamós i li petes el cul en una suite, tens una aventura. La pasta, amics, és un netejador de consciències més bo que qualsevol cosa que la choni del futuro es pugui inventar. Tu agafa algo que no acabi de fer el pes, posem omplir terres verges de turistes menja-doritos, afegeix-li una bona morterada en forma de “experiència 4x4 con acampada” i ja ho tenim. Posa pasta de per mig i la gent acabarà convençuda de que fotre un gayxamplero a Jitvapur és la mar de bo i enriquidor (s’hi han fixat? enriquidor, com volent jugar amb els diners i el creixement personal? Que bo és aquest paio…).

Abans dels nazis ja es portava això de barrejar turisme i bondat, però quan marxaves de missions al quinto pino era perquè A)fugies de la poli, B)volies explotar una mina de diamants abandonada, C)volies passar-te per la pedra a miss Zimbabwe, D) totes les anteriors son correctes. Avui això de la bondat està més fotut de trobar, i el turisme com que fa lleig. És una mica el que passa també amb les adopcions allà lluny, si no untes a tothom sembla que hagis segrestat el pobre negret.

Vale, la cosa del turisme més o menys la tenim, però, i lo de Victoria Milan, què? Aquesta gent diuen que són aventurerus com el que més, ja em direu…

Tranquil·la senyora, que Endogàmia Virtual té resposta per a tot. A veure, si vostè és una senyora casada que vol fotre un clau, podria anar a una discopaf d’aquestes on Camilo Sesto és trending topic perpetu, olfatejar l’ambient i deixar-se convidar a un mojito pel prejubilat que més li faci el pes. Ell ja pagaria el seu tant fins deixar-la en coma etílic, però i vostè? L’endemà es despertaria sense bragues prop d’un container i, es clar, es sentiria malament amb vostè mateixa.

Victoria Milan és l’equivalent femení de pagar les copes i l’hotel. Un peatge en forma de subscripció 2.0 que blanqueja la mala consciència i dona un aire glamurós a obrir-se de cames davant un funcionari d’administracions públiques. Si Victoria Milan fos gratis seria un forocoches para maduritas i no el portal internacional que és. els pobres, recordeu-ho, no tenen aventures, ells forniquen com gossos.

Cert, avui les aventures o lo que cony siguin, son una versió pàl·lida, descafeïnada i asèptica del que en el seu moment era una aventura. Però sobretot son un negoci de puta mare. Quan pitjor es sent la gent, més està disposat a pagar per sentir-se bé. Ah, l’ésser humà!

Endogàmia Virtual: Del fornici en fem benefici.

Subscribe