8:42 a. m.

Damnificats

Publicado por Aleix |

Endogàmia Virtual: Tocats

1:33 p. m.

Hiporealitat

Publicado por Aleix |

Blah, blah, Baudrillard, blah, blah, simulacre, blah, blah, València…

Res, tot patranyes. Tot gafapastas que escriu en una revista de tendències gratuïta sembla que es veu en la obligació de repetir-nos incansablement en quin món de Matrix vivim, amb la internes conectant-nos en rizomes a la brasa i totes aquestes conyes.

Res. Mierda pa ti.

El món no és hiperreal, ja ens agradaria. Més d’un es rascaria la cartera per viure de veritat en un simulacra com Déu mana, tot ben asèptic i photoshopat, on poder fer el Neo cada cap de setmana. Per desgracia no vivim en aquell món. Vivim en aquest:

Lamentablement vivim en la hiporealitat, la hiperrealitat dels pobres, dels somiatruites de polígon industrial, la del tercer món cultural. Potser Las Vegas sí és hiperreal, però els demés estem per sota del llindar de la realitat, en una espècie de deixalleria industrial de la cultura de l’espectacle. Mental, física i econòmicament incapacitats per assimilar aquest presumpte futur que molts diuen que ja està aquí, però que no el trobem per molt que rebusquem entre el Lidl intel·lectual on ens movem cada dia.

Sé que sembla depriment (d’acord, és depriment) però en part és alliberador: els jocs olímpics tenen a quatre atletes superhumans i la resta ens ho mirem des del sofà menjant Doritos. Doncs de la mateixa manera, quatre i el cabo se saben de memòria la Equació Valenzetti, i la resta:

Noticiero Boliviano difunde fotografías de ‘Lost’ como si fueran del Airbus 447

Un noticiero de Bolivia difundió en televisión nacional dos supuestas fotografías que se recuperaron de una cámara recuperada de los restos del Air Bus A330 Vuelo 447, que como bien sabemos sufrió un accidente hace unas semanas.

Lo impresionante de la nota es que utilizan dos imágenes de la serie televisiva ‘Lost’, que narra las peripecias de los pocos sobrevivientes de un accidente aéreo.

La resta viuen en la hiporealitat, i aquí paz y después gloria, tu.

Endogàmia Virtual: Cultura de masses.

1:50 p. m.

L'estat del benestar (o, ni crisis ni ná)

Publicado por Aleix |

Los trajes de Camps, entre los 50 más elegantes del año

La revista GQ incluye al presidente de la Generalitat en un listado que encabeza Barack Obama

Esperanza Aguirre apoya el fichaje de Cristiano Ronaldo

"La gente quiere ver buenos futbolistas y paga por verlos en la televisión"

Endogàmia Virtual: Gent llegida.

11:46 a. m.

Un Episodi Molt Especial de Al Salir de Clase

Publicado por Aleix |

Si estàveu vius fa 20 anys, ja sabeu com va: una o dues vegades l’any Punky Brewster o Salvados por la Campana emetien aquells Episodis Molt Especials on algun personatge secundari (normalment chicano) queia en el món de la drogaína/el tabacu/la vomitona compulsiva/els porros, i coses per l’istil, fins que el nostre protagonista caucasià i els seus amics guapos però enrollats el convencien per tornar a la normalitat i seguir omplint-se les venes de colesterol a la cafeteria.

Porros no, melmelada sí

Ara que vivim en aquest segle XXI superguay-dvd-boxed-sets de Sopranos/Losts/Vampiros cachondos/etc, etc, els Episodis Molt Especials han caigut en desgràcia. Ai així anem, amb la joventut endrogant-se per sortir al Callejeros.

En vistes del panorama, l’Estat que Tant ens Estima ha decidit passar a l’acció i atacar els dos grans problemes de la actualitat: el jaco i el feisbuk.

Ese, ese tiene perfil, ¡que lo se yo!

Lo de la dronga ja vé de lluny i és bastant avorrit. Joves democràtics que cauen en abismes infernals al primer tiro, OST made in Valencia, lletres chunges i de mal llegir… El que en podríem dir el model “Halloween a Port Aventura”

El que dèiem. Anem a un altre cosa, però abans…

Tu i jo sabíem que havia de sortir

Ara si. El que realment importa. La xacra del jovent, el terror de les aules, el desestabilitzador familiar més gran des que es va acabar “El precio justo”: El Feisbuk!

Aquesta mateixa casa ja s’ha pronunciat sobre la cosa aquesta de fer-se fotos i penjar-les pels móns de déu, però la resumirem un cop més: ens fa molta gracia, seguiu així.

Per desgracia, la Espe no hi acaba d’estar d’acord i ha penjat un Episodio Muy Especial del tema al Yutup… amb la col·laboració de El País!! Un tema capaç d’unir telemadrid i can Polanco ha de ser varies vegades més greu que la plaga de zombies mexicans! El volen veure, eh marranos? Va vinga…

Aquí el tenen. Sabem que es un tema important perquè està rodat en format panoràmic, el que posen al Hormiguero quan fan coses de molt perill. El que no sabíem era que España era plena de gent que es palleja amb la foto d’una Juani fent estiraments al sofà del pis de protecció oficial. Però home de Déu! On s’és vist?

Amb la de pàgines de mares guarrones, gordes, pixades, rebentaments per tots els forats, inserció de mobles, fisting, goatse, 2girls1loquesea, Rocco goes to El Prat i demés porcades que corren pel google, i aquí la gent se la pela amb això? Penitenciate!!

Per un cop estem d’acord amb la Espe; España necessita un curset accelerat de PornoTube.

Endogàmia Virtual: Sempre guapos a totes les fotos.

9:36 a. m.

Follow the money

Publicado por Aleix |

Un:

Flex esconde el dinero en el colchón

Ahora, con Tu cama, tu tesoro, Flex presenta una promoción en la que esconderán 120.000 euros en 100 colchones distribuidos por toda la geografía española.

Dos:

Un colchón y un millón de dólares, a la basura

Una mujer israelí emprendió una búsqueda desesperada por los basureros de Tel Aviv tras percatarse de que había arrojado a la basura un colchón que escondía un millón de dólares.

I tres:

El Real Madrid ficha a Cristiano Ronaldo por 94 millones de euros

El United confirma que acepta la oferta del Madrid.

Es el fichaje más caro en la historia del fútbol.

Endogàmia Virtual: Con un seis y un cuatro aquí tienes tu retrato.

9:43 a. m.

Merda

Publicado por Aleix |

DÓNDE ESTÁ BEBE?

Fa un temps tots els nens i nenes amb mitja neurona activa van saltar joiosos imaginant un món sense el projecte b.e.b.e. (burdo experimento de barriobajerismo extremeño). Els dies passaven, i b.e.b.e. seguia sense treure cap disc. De tant en tant sortia as hippy pollosa nº4 en una peli de'n Medem, o ensenyaba les tetes (?) en el desplegable del Cáñamo Especial Verano, però poc més. El projecte b.e.b.e. semblava estar arxivat.

Mierda pa tí.


Primeres reaccions de la comunitat extremenya

Endogàmia Virtual: Napalm Death

Subscribe