7:29 p. m.

Loserama

Publicado por Aleix |Loser The First,Perquè s'ha passat quatre anys de titella d'un paio amb problemes per encaixar la mandíbula i d'un altre abonat al Solmania. Perquè ho ha admès, acceptat i fins i tot hi ha trobat el gustillo, ai marrano. Perquè s'ha deixat fotografiar pel director d'art de la marató contra el Síndrome de Down. Perquè el van fer botar a Génova i va el tio i bota. Perquè tothom sap que la Espe li fotrà patada d'aquí quatre dies i no només callen sinó que riuen sense amagar-se'n. Perquè cap empresa el fitxarà com a directiu honorific i ja me'l veig trapicheando per la ria d'Arousa, dormint en una narco-llanxa i sortint a la part xunga del Gente.

Loser The Second,Perquè tothom sabia que se la fotria de mala manera, i se l'ha fotut. Perquè un delegat de classe dels Escolapis de Sarrià ha tret més diputats que ell. Perquè el seu cap de llista al Senat (!) ha tret més vots que ell. Perquè ja me'l veig de convidat de pedra al "Metrópolis", o perdent totes les proves del "Mueve tu mente".


Loser The Third,Perquè cada vegada s'assembla més al seu personatge de "Polònia". Perquè últimament se li veu cara de "yo tenía una granja en Àfrica" i això no es mai bona senyal. Perquè encara que no es presenti, tothom li fot a ell les culpes de perdre vots. Perquè mentrestant en Puigcercós li prepara un llit mida king-size i ell com si res. Perquè acabarà afaitant-se el bigoti i anant de nº6 a Sant Adrià per CiU.

Endogàmia Virtual: Fent de l'escarni una manera com un altre de passar el temps

4 comentarios:

Pansete dijo...

Com diria el Molt Honorable: "vosté fa lleny de l'arbul caidu, amic... i molt pront la faran amb mi mismo".

Aleix dijo...

Tots ells ens porten a aquella mítica frase de "Tu y yo ya lo sabíamos...".

En honor a la veritat, el nostre Loser The First s'està portant com un machote i no tira la tovallola d'entrada. Jo calculo que ben bé fins Maig tenim Rajuá

Pansete dijo...

"Godzilla contra el hijo de King Kong" no serà res comparat amb "Espe contra Paquito Naranjas". Mi consejo del día para los nacidos bajo el signo del Escarabajo Pelotero, com l'ínclit Mariano, és que s'apartin o acabarà esquitxats.

Doc Moriarty dijo...

Proposo la lletra de Loser, de Beck, per a l'himne d'Espanya.

Subscribe