3:32 p. m.

Veinatge il.lustre

Publicado por Aleix |

Ja sabeu que per la nostra condició de "patrocinats per google", aquest blog humil és a un simple search de grans prohomes d'aquest segle 21 nostre. Espero que tots estigueu suscrits a Micromega; però potser, per un casual, no sabeu que aquest home:

és entre nosaltres.

Sí, aquest home:


The MCHammer Blog. Ara només falten els 2 Unlimited i ja hi som tots.

4:55 p. m.

Sexe, mentides i cintes de vídeo

Publicado por Pansete |

Ai, noies, de la de coses que s'enteren les persones de sexe femení que es dediquen a tasques de higienització i manteniment logístic, eh?

http://www.elpais.es/articulo/elpporesp/
20060222elpepinac_11/Tes/espana/Gobierno/Pujol/
encargo/informes/orientacion/politica/periodistas/TV-3


[La imatge està centrada però hauria d'anar una miqueta més a la dreta, oi?]

10:46 a. m.

Chicano's In Style

Publicado por Aleix |

Tu, sí tu, hispano-que-llegeixes-blogs-en-el-teu-imac, estàs pensant en anar de compres per Beverly Hills, però et preocupa que les teves Vans de quarentèna mà no acabin de fer joc amb els boxers Calvin Klein? No pateixis més!

Per fi deixaràs un record inesborrable en el policia que t'arresti/t'estomaqui/t'acribilli per creuar la frontera ilegalment! Llueix amb orgull unes Brincos i proclama el teu dret a ser deportat amb estil!

Testimonis de primera mà ho avalen!



"Sempre recordaré la primera vegada que vaig veure unes Brincos. Donar caça a inmigrants il.legals pot ser un exercici esgotador, i el Senyor sap que aquell chicano ens ho va posar difícil! Es movia amb una gràcia i una seguretat especial, semblava blanc! Quan en Billy Bob li va volar el cap i els nois es van acostar a fer-se unes fotos me'n vaig adonar. Aquelles botes eren especials. Aquests hispanos son escòria, però cal reconeixer que saben reconeixer un bon calçat quan el veuen... Em vaig emocionar tant que li vaig tallat les cames i ara porto les Brincos penjades al cotxe patrulla. Les trobo una font d'inspiració personal."



Per només 215$ unes Brincos poden ser teves. Inclouen:

- Els colors de la bandera Mexicana. Andele compadre!
- Un àguila azteca. Reclama el teu origen!
- Un àguila americana. Yo amigo!
- I la bomba! Un mapa de les principals reutes ilegals entre estats... a la sola!

Ay caramba!

Advertència: Cuida les teves Bricos. Els seus colors orginals poden deteriorarse si es taquen de la teva massa encefàlica.

5:13 p. m.

Run, baby, run

Publicado por Aleix |

Que tenen en comú:
- Un freak amb ulleres



- Un chandalero



- I un extra de "por el culo te la hinco"?



Doncs que va a ser! Un peazo exoesqueleto per esportistes d'elit que te cagas por la patabajo!



No si, entre les lentilles de la Nike, i això, anem ven servits... Per quan un augmentador de baixos Axe, o un un fetge USB Jonny Walker, posem per cas?

4:56 p. m.

Vivim en aquest món

Publicado por Aleix |

Quina joia recuperar un títol tan mític... I és que la ocasió se la mereixía. Repeat after me:

JESUS 360

As a little kid, I was always searching for an apparition. I would kneel in front of the altar and stare into icons hoping that they would come alive. I'd see small glimpses every now and then, like a formation in the clouds, or inexplicable formations of a crucifix in inanimate objects, but nothing like this.

This XBOX 360 package has an Image of a man in the resemblance of Jesus on the back of the packaging. I did not alter the package in any way. This is a natural occurance of something beyond my understanding. The appearance of this image is comprised of a manipulation of the plastic, enclosing the package... I tried to rub it off, but I cannot. I am not auctioning the Image, but if you do happen to buy this XBOX 360, the image will inevitably be included, for it is part of the packaging. I can guarantee in writing, that I did not attempt to fabricate this occurance in any way. The image is open for interpretation. You decide.

The image is a stain or scarring on the thick factory plastic encasing the Xbox 360 Bundle... therefore if the contents are removed, the image will still be intact. Due to the composition of the image, it is very difficult to photograph. I tried my absolute best to capture the image, but in actuality the image is more apparent and has even more depth to it. I took the image at a higher contrast setting so that the actual features are more apparent on your computer screen.


Sense paraules amics... Val més la pena anar al gra:








El pajaro tenia una subhasta oberta a Ebay fins fa quatre dies, pero encara esteu a temps de compartir amb ell aquesta troballa a http://www.myspace.com/jesus360

Recordeu, aquesta gent respira el mateix oxigen que nosaltres...

8:57 a. m.

La montaña mágica

Publicado por Pansete |

Ahir l'Irra Wayne i en Pansete Cooper vam anar a veure "La montaña rota por detrás" (Brokeback Mountain). Què dir? Ui, tantes coses... Entre magreigos, besitos a cau d'orella i paraules boniques (nosaltres), s'intuia la bonica història d'un amor impossible entre dos senyors fets i drets als quals els encanta escopir, pegar-se i beure cervesa però alhora també es fan magreigos, besitos a cau d'orella i paraules boniques (ells). Pobres: van tenir la mala pata de fer-se homes a la Ianquilàndia profunda de mitjans dels anys 60 i no al San Francisco dels 80. Ai, què injusta és la vida (és clar que mucho em sembla que les coses no deuen haver canviat massa a llocs com Texas, Arizona, Puerto Hurraco o Barcelona).
Si l'anèssiu a veure, aquesta pel·lícula us hauria d'ensenyar coses molt profundes i espirituals, a banda de qüestions pràctiques del tipus "què fer en una tenda de campanya quan estàs al cul (uuuiiiii...) del món, estàs fart de follar-te ovelles i el teu company et comença a caure molt, però que molt simpàtic". Però estic convençut de que les vostres ànimes descarriades, amants del cachondeo homòfob i intolerant, només veurà a dos cowboys culeros seguidors de les ensenyances de Foucault.
Hi ha que veure el molt camí que queda encara per recórrer...


Pansete,
Divino de la muerte.

PS: I per cert: Es fa necessari a la de "ya" un cultural study que tingui com a objecte d'anal-isi el concepte del barret de cowboy.

1:51 p. m.

Fuck you, Superman!!

Publicado por Pansete |

Clar que sí: el que faltava pel duro. Llegiu, llegiu i feu-vos homes i transexuals de profit...
http://www.elpais.es/articulo/elpporint/20060217elpepiage_1/Tes
/agenda/Batman/Bin/Laden
Aquest Miller és un cachondo. No és aquest el mateix Frank Miller que fou el guionista, de com a mínim (fins on la meva escassa memòria arriba), Robocop 2, un bonic cant a la tolerància en situacions de convivència social conflictiva?
I és més: no és aquest el mateix Frank Miller que a El señor de la Noche converteix a Batman, al final de la història, en un terrorista tirant a anarquista (sí, sí: ho llegiu bé) en contra del govern Iu Es Ei? Mmmm...

"Bin Landen, Bin Laden,
moro de la morería,
traete la vaselina
que el murciélago,
en un descuido,
por la retaguardia
te la endiña".

9:08 a. m.

Paradoxes vàries

Publicado por Pansete |


Ai, amics, quanta poesia pot reunir una sola imatge, oi?

8:30 p. m.

Nuevas camisetas con mensaje

Publicado por Dr. Bermúdez |

Estimados amigos,

si bien estoy totalmente de acuerdo con la idea de nuestro estimado colega de salir a la calle con camisetas en las que los que sepan puedan leer mensajes informativos acerca de nuestra identidad, condición o estado de ánimo, lo cierto es que creo que estos mensajes también deberían reportar a sus portadores algún beneficio extra. Así, propongo camisetas con mensajes que bien ofrezcan la oportunidad de realizar transacciones económicas de interés -alquiler y/o compraventa de bienes-, establecer contactos productivos o publicitar nuestros más personales intereses y reivindicaciones.

Para ello, y a modo de ejemplo, aquí dejo unas muestras.







Atentamente,

Il Dottore

6:32 p. m.

I ja posats....

Publicado por Pansete |

La de coses que em fas pensar, noi...
http://www.valdemar.com/product_info.php?
cPath=6&products_id=415
Una altra mostra de que la infància no és el paradisíac territori que, de fet, sempre vaig voler abandonar tot creient que després venia una cosa millor. Però no. Després només hi havia "l'horror... l'horror..."

PS: un altre dia parlaré, porque yo lo valgo, del meu recent visionat d'Apocalypse Now Redux. I en un arranque de narcissisme-inventor-de-la-sopa-d'all, us faré cinc cèntims a tu, Aleix, i a les veus que poblen la teva maltreta ment, de "A dos metros bajo tierra", una sèrie que et fa estimar la vida.

3:25 p. m.

Infancia, divino tesoro

Publicado por Aleix |

Si tu ets d'aquells que, enlloc de tenir infancia vas tenir un commodore 64; que enlloc de jugar al futbol, jugaves al Prince of Persia; que enlloc del verdad-acción o beso, feies control-alt-supr; que, de definitiva, mentre els altres feien de nens, tu entrenaves per el "soy el que mas sabe de television del mundo"... amic, germà, estàs d'enhorabona. Sàpigues que el destí hagués pogut reservar-te un final més amarg; si tan sols haguessis nascut 20 anys després, ara series aquest nen, i tindries aquest pare cabrón:



Endogamia Virtual: acabant amb a inocència dels infants, des del 2005

8:32 p. m.

I tu et pensaves que per portar ulleres eres un cyborg

Publicado por Aleix |

Cyborg? Toma cyborg!



Lo de la Nike ja va més enllà del bé i del mal; Nike Maxsight son lents de contacte especialment dissenyades per maximitzar la definició dels objectes en funció de l'activitat esportiva que s'estigui realitzant.

A la Wired s'hi recreen, però es que no n'hi ha per menys. Per fi podrem veure Mpegs porno al maxim contrast!


De moment, res, son 10€ per lentilla mensual. Però espereu a que baixin una mica... la por que farà sortir de nit i veure tothom fet un terminator!

4:52 p. m.

As always: being late

Publicado por Pansete |

Lo menos: Estudis culturals, postcolonials, postfeministes...
Lo intermedio: Queer, Delleuze & his alocated boys troupe...
Lo más: noves tecnologies, interacció a la xarxa...

Bueno, bueno... Un dia havia de ser “El Dia”, oi?
http://www.gamestudies.org/

PS: “Si es que ya lo decía yo, coño... Si es que no hay nada que hacer...” (Verdú dixit).

10:23 a. m.

Samarretes anb missatge

Publicado por Aleix |

Ara que aquest blog està a punt de donar un tomb alternativo-contestatari, ha arribat el moment de sortir als carrers i fer sentir les nostres veus. Tots junts:







Endavant, només son 24$!

11:03 a. m.

La maté porque era mía: ¿¡y qué?!

Publicado por Pansete |

Ja, ja, ja... Aquests psicòlegs són l'òstia. Sempre preguntant-se pel nombre d'àngels que poden ballar a la pista de l'Arena (of course, Àngels Llatzers); per la diferència que hi entre els subjectes a l'hora de dir "ornitorrinco" al revés i en quatre idiomes mentre fan el pino; per la quantitat de zones del cervell que s'activen quan mirem "Aquí hay tomate"...
Sí: els Grans Misteris de la Humanitat (GMH) són allò que més interessa els psicòlegs. Tal i com aquest nou estudi, que posa de rellevància coses absolutament insospitades i, ¿per què no dir-ho? molt interessants en termes d'emancipació i llibertat dels individus. Així que, feministes, queers i morralla vària: estigueu tranquils/es/a/@/@s, etc...
Ciència psicològica forever.

http://www.elpais.es/articulo/elpsalpor/20060207elpepisal_3/
Tes/salud/pareja/factor/salud

11:51 a. m.

Monegros in love

Publicado por Aleix |

En honor als intents infructuosos del pobre Pansu per motivar-nos a veure "yo tenia un cowboy cachondo en Texas"... Brokeback to the Future:



En fin..

11:23 a. m.

Even better than the real thing (II)

Publicado por Aleix |

Coneguda per tots la meva afició a comentar histories del Second Life, dia si i dia també, ampliem el que en podriem anomenar "no tinc cap vida social fora de la que em dona una subscripció online".
Ja sabeu tots que aquesta colla de white trash son fans de la guarredida virtual però, el que abans era un intercanvi desinteressat a la Hugh Heffner de Dakota del Norte, ha passat en cosa de dies al món dels negocis.

Si amics, ja podeu anar de putes virtuals. Una noticia que segur que omplirà de joia els vostres cors, a l'hora que farà cada cop més dificil explicar als papas perquè heu trucat a Cofidis.

I, allà on hi ha pasta, hi ha un super-nerd amb el seu blog. Aquest, per ser exactes; una barreja del diario de Patricia (yo fui un putero virtual) i la guia Michelin, en la que l'amigo comenta les seves, diguem-ne experiències, al mateix temps que aprofita per emportar-se una part del pastís fent-ne publicitat. Fer del vici un benefici, que diuen...

10:57 a. m.

Even better than the real thing (I)

Publicado por Aleix |

Pero, a veure, qui collons pot preferir passar el seu temps lliure veient això...



...que fent això?



I després els ianquis es queixaràn de que la publicitat ja no funciona... Veiam qui es el maco que pot superar fer-te palles a l'ego al més pur estil Gigatrón!
Això és el que m'encanta de la play; al contrari que la majoria, ells han entès que la tecnologia és una eina per fer coses, en comptes d'una col.lecció de normes predefinides. I així, mentre la majoria es dedica a llançar l'enèssima versió de "mata todo lo que pilles", ells treuen concursos de preguntes, cursos avançats de coreografia, i operaciones triunfo varies. Ai...

12:04 p. m.

Endogamia apolítica

Publicado por Pansete |

Perquè sabem reconèixer i admirar la qualitat quan la veiem.
Per què som apolítics: aquest blog està en contra de qualsevol foment de l'odi entre races i ètnies, malgrat nosaltres reconeguem, tot seguint la sociobiologia, que unes siguin superiors a les altres.
Per tot això i molt més, una altra imatge que, amb la seva contundència, ens estalvia "la vida secreta de las palabras".

1:17 p. m.

Peña chunga

Publicado por Aleix |

Ja sabeu que això dels blogs va de gent que envia links d'altre gent, i els altres els tornen la pilota, i així anar fent. Nosaltres, com que som La Vanguardia dels Blogs, ni tenim gent que linkar, ni molt menys ningu ens linka (Belmonte! Què hem de fer?)
De totes maneres, en un intent desesperat per ser algú en la blogosfera (quin concepte! cal parlar-ne!) em vaig a dedicar a regalar links gratis a tots els blogs que s'han passat per aquí en un moment o altre. Així de passo veieu quina mena de gent acaba posant "endogamia" al buscador del blogger:

En fi, el món...

12:24 p. m.

L'estat de la qüestió

Publicado por Aleix |

7:19 p. m.

Busca las 7 diferencias (II)

Publicado por Pansete |



Una pista: el de arriba no lleva gafas de pasta rosiblancas (porque no es una hijaputa...)

4:35 p. m.

EspaÑÑÑÑÑa

Publicado por Pansete |

No puc abstenir-me de fer servir la publicitat de "GoldenEye".
"You know the name, you know the number. HE IS BACK."
Urdaci... Ah, Urdaci... Cuantas resonancias tu "bello nome" me evocan. I lo bé que ho passarem a partir d'ara, nengs? Perquè fixeu-vos, en no res, que he trobat al seu blog.

http://www.blogger.com/profile/9426837

'Mare meva, com està el pati...'
de "L'hort dels cirerers" (Tchejov, 1860-1904)

1:40 p. m.

Albricias!

Publicado por Aleix |



Amics!!! Urdaci is back!! I es un blogger!! I es veí nostre!!

El futur de... bueno, de TOT és a Micromega (fins i tot el nom és brutal).
Ja tremolo de pensar que li pasarà a l'amic quan busqui "endogamia" al blogger...

1:37 p. m.

Moment per a la reflexió

Publicado por Aleix |

1:


2:


Pare en la siguiente, que me bajo...

Subscribe